X
cisnadie lumini brad-21

Iluminatul festiv din Cisnădie, pus în funcțiune miercuri seara, după un concert Carla’s Dreams (CP)

Cisnădienii, turiștii, dar și locuitorii localităților învecinate sunt așteptați miercuri după-amiaza în centrul orașului Cisnădie, unde sunt organizate mai multe evenimente cu ocazia pornirii iluminatului festiv.

Evenimentele programate în Piața Revoluției din centrul Cisnădiei vor începe de la ora 16:30, când pe scenă vor urca elevi ai școlilor din oraș. După o oră de programe cu și pentru copii, de la 17:30, pe scenă va urca trupa Carla’s Dreams, în timpul cărui concert vor fi puse în funcțiune și instalațiile de iluminat festiv. Una din principalele atracții va rămâne bradul de 42 de metri, cel mai înalt din România.
“Ca de fiecare dată, sfârșitul de an înseamnă pentru comunitatea noastră un interval în care orașul îmbracă straie de sărbătoare, iar cisnădienii simt că sunt cu adevărat respectați. Și la finalul acestui an atmosfera de sărbătoare va fi una deosebită, iar pentru ca lucrurile să iasă foarte bine, am început din timp pregătirile. Vor fi, ca de obicei, câteva surprize și de această dată, dar nu vreau să mă refer acum la ele, vă asigur doar că vom continua să ținem ridicată ștacheta acestor evenimente, oferindu-vă spectacole de bună calitate și amenajări demne de marile orașe europene. Aceste eforturi ale noastre vin să răsplătească parteneriatul pe care comunitatea cisnădiană a înțeles să-l aibă cu administrația locală. Faptul că ceea ce se organizează în orașul nostru la sfârșit de an se bucură de o largă apreciere e confirmat de numărul tot mai mare al participanților“, arată primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, într-un mesaj lansat cu acest prilej.
Copiii prezenți vor primi și cadouri de la “moșii“ chemați să înveselească seara zilei de miercuri, 5 decembrie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact