Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Iohannis blochează numirile în Guvern. ”Să vină cu oameni performanţi”

Iohannis blochează numirile în Guvern. ”Să vină cu oameni performanţi”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat în această seară că nu semnează încă demisiile celor doi miniştri de la Dezvoltare şi de la Transporturi. Prin urmare, nici numirile înlocuitorilor nu se pot face. "Pot să vă spun că nu am finalizat analiza. Dar, analizând şi propunerile şi comportamentul guvernamental, pot să vă spun câteva concluzii. Acest PSD sub conducerea lui Dragnea nu este capabil să genereze un guvern performant. Am avut două guverne care nu au fost bune și chiar au fost înlăturate de PSD. Suntem la un al treilea guvern care nu este cu nimic mai bun. Această guvernare după guvernare pesedistă este foarte slabă. În loc să vină cu oameni pregătiți, care vin cu competenţe ministeriale, și-au dat seama că nu reușesc și încearcă prin aceste veșnice schimbări de miniștri să ne convingă că se îmbunătățește guvernarea. Eu pot să vă spun că nu se îmbunătățește. Înlocuim oameni slabi cu alți oameni slabi și în final au intrat într-un fel de circ. Nu acesta este scopul guvernării. Eu nu sunt de acord să se continue cu acest gen de circ", a declarat Iohannis, citat de Mediafax. "Prima concluzie este că aceste remanieri nu sunt făcute pentru o mai bună guvernare, ci sunt făcute de ochii lumii. În acest fel nu voi fi de acord să se continue. Soluţia este la PSD, nu au decât să vină cu oameni performanţi", a mai precizat preşedintele.

Klaus Iohannis i-a respins pe Ilan Laufer la Dezvoltare și Lia Olguța Vasilescu la Transporturi, noile propuneri ale premierului Viorica Dăncilă fiind Lia Olguța Vasilescu pentru portofoliul de ministru al Dezvoltării și Mircea Drăghici pentru Transporturi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alex

Acum 5 ani

Oamenii sunt performanti doar daca au luat meditatii ;)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

cetateanul neturmentat

Acum 5 ani

Dumnealui fiind primul dintre cei chemati!
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Nu asa se face! Trebuia sa mentioneze clar ce intelege prin performanta! Este nota doi la titularizare, o performanta? Este repetentia in facultate o performanta? Este vorbirea anglofrancezei o performanta? Reprezinta 100 de flotari o performanta? Pai asa, in clar....
Raspunde

realistul

Acum 5 ani

In sfarsit, un comentariu pertinent din parte lui lol. Tine-o tot asa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus