X
accident (1)

Mașină răsturnată pe DN 1, la Hula Bradului

Un șofer în vârstă de 58 de ani s-a răsturnat cu mașina pe Dn 1, în zona Hula Bradului, din cauza vitezei neadaptate  într-o curbă periculoasă, în condiții de carosabil umed. Din fericire, în urma evenimentului a rezultat doar avarierea autovehiculului.

Pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă periculoasă, în condiții de carosabil umed, un buzoian în vârstă de 58 de ani, singur în auto, în timp ce conducea pe direcția Brașov – Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, transmite IPJ Sibiu.

Polițiștii sibieni reiterează recomandările adresate conducătorilor auto în scopul prevenirii implicării în accidente rutiere: reducerea vitezei de deplasare îndeosebi în curbe, în condiții de carosabil umed și vizibilitate scăzută, mărirea distanței de siguranță între mașini, asigurarea temeinică înainte de pătrunderea în intersecții sau schimbarea direcției de deplasare, precum și deplasarea prudentă în preajma trecerilor pentru pietoni.

 

WhatsApp Image 2018-12-05 at 20.59.11

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact