Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Șofer băut și neatent, reținut după ce a provocat un accident

Șofer băut și neatent, reținut după ce a provocat un accident

Un sibian de 53 de ani a fost reținut de polițiștii rutieri după ce a provocat un accident în sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu. Bărbatul era sub influența alcoolului.

Incidentul s-a petrecut pe 19 noiembrie, în jurul orei 19:00. Sibianul a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Sibiu, iar în sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu, ar fi pătruns în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, însă testarea alcoolscopică a șoferului neatent a rezultat într-o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar ieri bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Încă un șofer depistat la volan după ce a consumat alcool

Tot ieri, în jurul orei 10:00, pe DN 14, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 64 de ani, aflat la volanul unui autoturism condus pe raza localității Șura Mare.

La testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu această ocazie fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, arată sursa citată.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus