X
crima oradea

Un alt sibian este suspectat de crimă în Oradea. Și-ar fi cunoscut victima pe internet

O femeie de 68 de ani din Oradea a fost găsită moartă, aseară, în propria casă. Principalul suspect este un bărbat din Sibiu, care locuia la ea. Polițiștii îl caută acum atât în Bihor, cât și în județele învecinate, anunță Digi 24.

Vecinii au fost cei care au alertat Poliția, după ce nu au mai văzut-o timp de cinci zile, cu toate că lumina era aprinsă în apartament.

„ISU Crișana a fost solicitat luni, în jurul orei 17:10. La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, care a acționat cu o scară culisabilă pentru a ajunge la apartamentul situat la etajul al doilea. Pompierii au intrat pe geam în locuință, unde au găsit-o pe proprietară decedată”, a declarat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Anchetatorii sosiți la fața locului ar fi găsit și urme de sânge în apartament, iar acum îl caută pe cel bănuit că ar fi comis crima. Din declarațiile vecinilor, ar fi vorba despre un bărbat pe care femeia l-ar fi cunoscut pe internet.

Aceasta nu este singura crimă din Oradea în care suspect este un sibian. În urmă cu câteva zile, un sibian de 16 ani și un bihorean în vârstă de 42 ani au fost arestați preventiv, fiind acuzați de jaf și crimă.

Sibian de 16 ani, acuzat de crimă în Oradea

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact