X
centrul de zi gabriela invitatie

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, celebrată cu porți deschise, la Sibiu

Întrucât Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități a fost celebrată la începutul acestei săptămâni, reprezentanții Centrului de Zi Gabriela din Sibiu îi invită pe doritori să facă o vizită centrului, pe toată durata zilei de mâine.

În perioada 3 – 6 decembrie, centrele rezidențiale pentru adulţi și copii cu dizabilităţi din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu marchează Ziua Internațională a persoanelor cu Dizabilități printr-o zi a porților deschise.

Așadar, beneficiarii Centrului de Zi Gabriela își așteaptă vizitatorii mâine, începând cu ora 10:00, pe strada dr.Dumitru Bagdasar nr.12 (în curtea Spitalului de Psihiatrie “Gheorghe Preda”).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Dragos

    pe langa portile deschise as adauga urmatoarele: borduri inalte, lipsa rampe de acces, masini parcate pe trotuar, treceri de pietoni imposibil de folosit, gramezi de zapada pe caile de acces si tot asa. Asta e sibiul si relatia lui cu persoanele cu dizabilitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact