X
cisnadie lumini brad-10

Seară de sărbătoare la Cisnădie. S-a aprins luminatul festiv | FOTO VIDEO

Câteva mii de beculețe s-au aprins aseară peste orașul Cisnădie, pe ritmurile melodiilor Carla’s Dreams, iar 26 de moși au coborât din primărie pentru a le oferi copiilor mici cadouri. Tot aseară a fost luminat, pentru prima dată anul acesta, bradul înalt de peste 40 de metri.

Spre bucuria cisnădienilor, dar și a miilor de vizitatori veniți atât din împrejurimi cât și din restul țării, în orașul de lângă Sibiu atmosfera a fost din nou una de sărbătoare, așa cum este deja tradițional în zonă.

cisnadie iluminat

Miile de beculețe festive s-au aprins după numărătoarea inversă a celor prezenți, iar 26 de moși au coborât pe scara amplasată pe Primăria Cisnădie, oferindu-le micuților mici atenții.

„Cisnădia arată foarte frumos împodobită și cu bradul chiar ne putem mândri. Înâlnirea cu Moșul a fost fenomenală pentru copii”, spune un localnic.

„E frumos, e foarte frumos şi uitaţi copii se bucură şi le place. Şi ne bucurăm şi noi odată cu ei. Bradul e superb şi toate steluţele, e tare frumos”, spune o localnică.

cisnadie lumini brad-21

Întreaga celebrare a continuat apoi cu un concert susținut de Carla’s Dreams, pe scena amplasată în centrul orașului. Concertul a durat aproape o oră, timp în care cele câteva mii de vizitatori au cântat împreună cu artiștii.

cisnadie iluminat cisnadie iluminat

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact