Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Tânăr cu mandat european de arestare a fost reținut la Agnita

Tânăr cu mandat european de arestare a fost reținut la Agnita

Un bărbat de 21 de ani din Bârghiș, cercetat penal pentru că ar fi intrat într-o altercație cu un alt bărbat în trafic, în Germania, a fost reținut ieri de polițiștii din Agnita.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita au pus ieri în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare germane pe numele unui tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comuna Bârghiș, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei, pe teritoriul Germaniei, transmite IPJ Sibiu.

Se pare că bărbatul ar fi fost implicat într-o altercație în trafic cu o altă persoană.

Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului, pe numele persoanei în cauză fiind emis mandat de arestare preventivă 15 zile în vederea extrădării.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus