Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Un șofer sibian a lovit două mașini, după ce s-a urcat băut la volan

Un șofer sibian a lovit două mașini, după ce s-a urcat băut la volan

Un șofer de 48 de ani a provocat un accident și a lovit o mașină parcată după ce a pornit la drum deși consumase alcool.

În timp ce conducea un autoturism pe strada Lemnelor din municipiul Sibiu, în jurul orei 18:45, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă, după care a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

La testarea alcoolscopică a șoferului care a produs tamponarea, a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 962

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus