X
revelion-2017-piata-mare-artificii_foto-ovidiu-matiu-9

VIDEO Patru concerte de Revelion, în Piața Mare a Sibiului

Aproximativ 67.000 de euro, fără TVA, vor plăti autoritățile sibiene pentru programul de Anul Nou, din Piața Mare a Sibiului.

The Noise și Riff vor deschide petrecerea din ultima seară a acestui an, în Piața Mare a Sibiului. După ei, pe scenă vor urca Ștefan Bănică jr. și trupa sa, urmați de olandezii de la BZN.
Potrivit datelor publicate de autoritățile locale prin intermediul Sistemului informatic dedicat achizițiilor publice, organizarea recitalului artistic programat pentru Revelion 2019 a fost încredințată societății German Quality Enterteinment SRL, singura care a depus ofertă pentru acest lucru. Valoarea contractului semnat cu Primăria Sibiu, prin intermediul Casei de cultură a municipiului, este de 314.034 de lei, fără TVA, se mai arată în datele publicate prin SICAP.

Ștefan Bănică jr. a mai concertat la Cisnădie în vara acestui an, cu ocazia Zilelor orașului. Pe de altă parte, olandezii de la BZN au mai fost la Sibiu în a doua parte a lunii decembrie a anului 2011, la Sala Transilvania, unde toate cele 2.500 de locuri amenajate au fost ocupate (prețul unui bilet fiind între 100 și 300 de lei). Concertul din 2011 a fost considerat un succes, fiind prelungit cu o oră peste timpul anunțat inițial.

BZN (Band zonder Naam – Trupa fără nume) a fost înființată în 1966, în Olanda. Succesul internațional al trupei care inițial activa în zona pop și hard-rock a venit, însă, după 1976, când trupa a lansat “Mon Amour”. Figurile principale ale trupei rămân Anny Schilder şi Jan Keizer.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Laviniu Popelca

  Oau, in sfarsit artistii mei preferati pe aceeasi scena! M-am nascut pe muzica celor de la BZN si am cucerit primii baieti pe versurile lui Stefan Banica Jr! Va fi cel mai frumos Revelion ever! Multumesc, Sibiu!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Nume bune, dar proasta organizare. Va inchipuiti cum se poate sta in Piata Mare cand toata piata e plina cu casutele de la targul de craciun? Daca tot faci un asemenea eveniment la care va veni lume, frumos ar fi sa ai si loc in piata. Dupa Craciun, pana in 31 dec piata trebuia eliberata…..

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  binema

  Buget total eveniment: 68.000 EUR, Banica=10.000, Riff=2000, BZN=3000,The Noise=2000 Scenotehnica=4000, nu stiu cum le ies lor calculele……

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact