X
Orlat1

Cadouri de la Apă Canal Sibiu S.A. pentru copiii de la Centrul de Plasament Orlat (CP)

În prag de Sărbători, atenția companiei Apă Canal Sibiu S.A. se îndreaptă și spre categoriile defavorizate de sibieni. De Moș Nicolae, angajații societății au vizitat Centrul de Plasament Orlat, având pregătite pungi cu cadouri pentru cei 94 de copii aflați în grija DGASPC Sibiu. Toți copiii au primit încălțăminte nouă, dulciuri și fructe. Au recunoscut că n-au fost chiar cuminți în anul ce a trecut dar că, pe viitor, vor încerca să fie mai buni și că vor învăța cât mai multe pentru a-și putea asigura un viitor mai bun.

Orlat3

Cei mici s-au bucurat de vizita Moșului și le-au oferit îmbrățișări din suflet intermediarilor acestuia.

Orlat2

Apă Canal Sibiu nu se află la prima acțiune de acest gen în Centrul de Plasament de la Orlat: ”A devenit deja o tradiție să-i ajutăm pe cei mici provenind din medii defavorizate. Dorim să le aducem un mic sprijin, o bucurie cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, să le transmitem că le suntem alături”, a declarat directorul general al societății, ing. Vasile Maier.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact