Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Doi sibieni au fost arestați, după ce ar fi furat țigări și bani din mai multe locuri

Doi sibieni au fost arestați, după ce ar fi furat țigări și bani din mai multe locuri

Doi tineri sibieni au fost reținuți de polițiști după ce s-a descoperit că ar fi furat țigări și bani din trei societăți comerciale din Sibiu.

Bărbații de 20 și 24 de ani au fost arestați preventiv ieri. Cei doi sunt bănuiți că, în perioada noiembrie – decembrie, ar fi pătruns prin efracție și ar fi sustras țigări și bani din sediile a trei societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu, pe străzile Luptei, Nicolae Iorga și Malului. Prejudiciul creat nu a fost stabilit.

Pe 5 decembrie, cei doi sibieni au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, iar ieri, față de persoanele în cauză, instanța a decis aplicarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus