Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Moș Crăciun merge din nou la copii, alături de voluntarii de la Crucea Roșie Sibiu

Moș Crăciun merge din nou la copii, alături de voluntarii de la Crucea Roșie Sibiu

Cei care doresc să le facă o surpriză copiilor, pot să contacteze și anul acesta Crucea Roșie Sibiu, iar Moș Crăciun va merge la casele lor, așa cum a făcut-o în ultimii zece ani. Desigur, nu va merge singur, ci însoțit de Crăciuniţa lui.

Dacă vreţi să le faceţi o surpriză celor dragi, îl puteti contacta pe Moş Crăciun la numerele de telefon 0269 217 646/00741 11 89 75 sau puteţi să îl vizitaţi personal la sediul Crucii Roșii Sibiu, de pe strada Xenopol, pentru a stabili toate detaliile.

Până în prezent, 12 dintre voluntarii Crucii Roșii Sibiu s-au arătat disponibili să ducă daruri copiilor cuminţi din întreg oraşul. Moș Crăciun va veni la familii în Ajun, pe data de 24 decembrie, iar la grădinițe, școli sau firme, în perioada 10 -  22 decembrie.

Deplasarea lui Moş Crăciun se va face contra-cost, fondurile strânse în cadrul acestui proiect urmând să susţină, anul următor, acţiunile umanitare ale Crucii Roşii Sibiu, precum şi activităţile educative cu voluntari. Pentru familii, tariful este de 100 de lei, iar pentru grădiniţe, şcoli sau firme, de 200 de lei iar tariful poate varia în funcție de numărul de copii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

rosu

Acum 5 ani

Bufonu´ asta din poza, imbracat in rosu, n-are traba cu Mos Craciun. Asta-i din reclama Coca-Cola. Mos Craciun vine in seara de Craciun. De cele mai multe ori nu-l vezi, el intrand si iesind pe fereastra. Pe care, din greseala, parintii or uitat-o deschisa, in plina iarna!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus