X
tvsalon_2

Secții ale Spitalului Județean au fost dotate cu televizoare, din bani donați de persoane fizice

Pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu s-au bucurat și ei de venirea moșului. Sosirea lui Moș Nicolae cu televizoare a fost posibilă datorită implicării unor persoane fizice care au sponsorizat unitatea sanitară cu suma de 14.000 lei și cărora SCJU Sibiu le transmite mulțumiri.

Moșul a adus 28 de televizoare moderne care vor fi distribuite pe secțiile spitalului: câte 3 aparate pentru Secția Oncologie și Secția Hematologie, câte 2 la Compartimentul de dializă și Secția Boli Infecțioase și câte unul pentru alte secții ale spitalului unde pacienții stau internați mai mult timp.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu le mulțumește tuturor celor care au acordat aceste sponsorizări și sperăm că posibilitatea de a urmări la televizor programele de sărbători va aduce un pic de bucurie și alinare celor care, din motive de sănătate, nu se află alături de familie sau prieteni. Totodată, le dorim tuturor însănătoșire grabnică”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Ec. Cornel Benchea.

tv salon_1 tv salon

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Trist

    Stau saracii oameni acolo ca la puscarie, traindu-si poate ultimele zile in niste camere vechi…. cam asta a facut Romania timp de 30 de ani. Persoanele fizice dau bani la buget pentru a fi furati, tot persoanele astea, trebuie sa plateasca extra, din compasiune pentru cei bolnavi, adusi sa se stinga sau sa incerce sa se lupte, in mizerie, dupa ce, la randul lor au contribuit o viata…. ce sa mai spunem.. multumim romania…. aceasta mare teapa a vietilor noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact