Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Sibiancă nominalizată la Gala Premiilor Revistei Cariere (CP)

Sibiancă nominalizată la Gala Premiilor Revistei Cariere (CP)

Sibianca Lucia Goreaev, managerul CETA Sibiu, este nominalizată la Gala Premiilor Revistei CARIERE, la categoria „Antreprenorii viitorului”. Gala va avea loc în 12 decembrie la București și premiază români care excelează în educație, sănătate, antreprenoriat, leadership, cultură și inovație.

La cea de-a cincea ediție a Galei Premiilor CARIERE, sibianca Lucia Goreaev se numără printre cei 24 de nominalizați. Evenimentul reunește elita comunității de antreprenori, manageri și lideri, profesioniști din diverse zone ale țării, dar și personalități cultural-artistice și reprezentanți ai societății civile.

Cei patru nominalizați la categoria „Antreprenorii viitorului”:

  • Khaled Al Meyazen, Fondator & CEO
  • Teodor Blidăruș, Fondator FintechOS
  • Lucia Goreaev, Director General, Plafar Impex, Fondator CETA Sibiu
  • Andreea Wade și Adrian Mihai, Fondatori Opening.io
received_449947575535557

Conform descrierii de pe site-ul evenimentului, Lucia Goreaev este antreprenor cu experiență în producerea de cosmetice si farmaceutice foarte populare în România. Produce celebrul unguent de gălbenele care rezistă de peste 20 de ani pe piața românească în fața unei competiții acerbe. Afacerea s-a născut în Sibiu, valorificând proprietățile curative ale plantelor medicinale romanesti. Afacerea începută de mama sa a ajuns pe mâinile Luciei Goreaev când avea doar 28 de ani. A decis să continue tradiția și așa s-a născut CETA Sibiu, o afacere de familie unică în România.

Și-a dezvoltat afacerea încet, organic și fără compromisuri. Recent, a dezvoltat o gamă nouă de sampoane si geluri a cărui ingredient principal este bicarbonatul.

Gala Premiilor Revistei CARIERE este un eveniment care vorbește despre pasiune, voință, perseverență și puterea de a fi mai bun în fiecare zi. Sunt atitudini care descriu personalitatea celor 25 de nominalizați, fie că e vorba despre specialiști al căror renume depășește granițele țării, ambasadori ai artei românești peste hotare sau antreprenori de valoare care se străduiesc să construiască afaceri ce au la bază tradiții românești care rezistă în timp, reinventate în formule de o originalitate care cucerește publicul de pretutindeni.

Vă invităm să accesați site-ul galei și să parcurgeți poveștile nominalizaților. Votul pentru desemnarea câștigătorilor premiilor din acest an este deschis și se încheie pe 10 decembrie, la ora 24.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus