Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Un sibian băut la volan a ajuns în reclame

Un sibian băut la volan a ajuns în reclame

Un sibian s-a urcat băut la volan, ieri după-masă, și după ce a pierdut controlul mașinii s-a oprit în afara drumului într-un panou publicitar.

Polițiștii din cadrul IPJ Sibiu anunță că în data de 6 decembrie, în jurul orei 16,00, pe DN 1, zona Șelimbăr, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Racovița, în timp ce conducea un autoturism spre Veștem, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a unui panou publicitar.

accident (2)

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

”La testarea alcoolscopică a conducătorului auto, s-a constatat că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, având o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, au mai transmis polițiștii.
accident (3)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus