Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Accident în fața Muzeului Astra. Femeie lovită pe trecerea de pietoni

Accident în fața Muzeului Astra. Femeie lovită pe trecerea de pietoni

Un nou accident de circulație a avut loc în această dimineață pe trecerea de pietoni din fața Muzeului Astra, zona devenind astfel tot mai periculoasă.

Polițiștii ajunși la fața locului spun că accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate pietonului, femeia rănită având 60 de ani.

”Aceasta a fost lovita in timp ce traversa regulamentar de o masina condusa spre Sibiu de catre un sofer tot de 60 de ani, ambii sibieni”, spun reprezentanâii IPJ Sibiu.
Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD fiind conștientă. Ea a fost transportată la spital cu traumatism cranio-cerebral și facial și policontuzionataă.

Foto: Info trafic jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

un sofer

Acum 5 ani

Acum vreo luna alta persoana a fost omorata in fata muzeului tot pe trecere. Probabil trebuie sa mai moara vreo 10-20-30 oameni pana politia si directorul muzeul Astra se vor sesiza si vor instala macar niste becuri pt iluminarea trecerilor si vor mai sterge/hasura niste locuri de parcare pt a imbunatati vizibilitatea.
Raspunde

...

Acum 5 ani

Mutati parcarile pe partea cu muzeul si desfiintati trecerea de pietoni. In plus se poate face zona de trotuar in zona muzeului prin acoperirea cu dale de beton a santul dintre sosea si pista de biciclete
Raspunde

sofer

Acum 5 ani

in primul rand soferii sumacheri ar trebuii sa incetineasca in dreptul trecerilor de pietoni, iar in al doilea rand pietoni kamicaze, uni sunt mai tari decat japonezi, ar trebuii sa se asigure inainte de traversarea strazii ca shumacherii opresc inainte de trecere nu dupa cu ei pe capota, tabla se indreapta, dosarul penal nu doare, oasele rupte dor, refacerea este crunta, iar moartea nu iarta, de ce nu inteleg pietoni aceste lucru, de ce sunt incapatanati
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus