Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Grav accident frontal pe drumul Sibiu-Agnita. Mai multe victime

Grav accident frontal pe drumul Sibiu-Agnita. Mai multe victime

Un grav accident de circulație a avut în această dimineață pe drumul județean Sibiu-Agnita, în condițiile în care vremea s-a răcit și carosabilul este ud.

Accidentul a avut loc pe DJ 106, la iesirea Nocrich spre Sibiu, ”pe fondul vitezei neadaptate pe drum în curbă și carosabil umed”.

”Un șofer în vârstă de 50 de ani, din Agnita, în timp ce conducea spre Sibiu, a derapat și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus de către o tânără de 26 de ani, domiciliată în Nocrich”, au transmis polițiștii ajunși la fața locului.

Atât șoferul cât și pasagera din mașina sa au fost răniți, ei primind ingrijiri medicale pe loc.

”Femeia are 56 ani și este transportată la Spitalul Județean cu politraumatisme de echipajul SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de Ambulanță, el fiind adus de urgență tot la Sibiu.

WhatsApp Image 2018-12-11 at 10.13.34

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus