X
WhatsApp Image 2018-12-12 at 14.33.31

Autospecială de descarcerare, lovită în timp ce se întorcea de la un alt accident | VIDEO

Un șofer care mergea spre Cisnădioara a derapat și a lovit un stâlp de susținere pe care l-a și dărâmat. La fața locului a intervenit o autospecială de descarcerare care a fost implicată mai apoi într-un alt accident, în apropiere. 

Stâlpul de susținere a rețelei electrice a căzut parțial pe partea carosabilă, traficul fiind îngreunat în zonă, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma accidentului nu au fost victime, însă o persoană a avut nevoie de descarcerare. Potrivit ISU Sibiu, un echipaj a intervenit pentru deblocarea din autoturism a acesteia, neavând însă nevoie și de îngrijiri medicale.

În scurt timp, la întoarcere, autospeciala de descarcerare a fost lovită de un autoturism care a derapat, în zona Muzeului Satului. De această dată, o fetiță de 7 ani a fost rănită și a fost transportată la spital cu traumatism cranio-facial, anunță cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, autoturismul condus spre Rășinari a derapat și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa și apoi cu autospeciala ISU Sibiu, condusa regulamentar din sens opus.

Traficul se desfășoara cu dificultate.

 

Sursa video: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Antonia

    Vinovati de ambele accidente sunt Consiliul Judetean si firma contractata pentru deszapezire. Toti soferii implicati ar trebui sa dea in judecata acele institutii si castiga. Din imagini se vede clar ca drumul nu a fost deszapezit.

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact