Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Gest caritabil din partea unor elevi de clasa a V-a. Au dus cadouri copiilor de la Prichindelul

Gest caritabil din partea unor elevi de clasa a V-a. Au dus cadouri copiilor de la Prichindelul

O clasă de copii din Colegiul Național Octavian Goga a reușit să strângă aproape 1000 de lei, pentru copiii de la Complexul „Prichindelul”. Cu banii strânși, elevii au cumpărat dulciuri și le-au făcut o surpriză micuților aflați în plasament, înainte de sărbători.

Spiritul sărbătorilor de iarnă i-a convins pe micuții din clasa a V-a B din Colegiul Goga să facă un gest frumos pentru copiii din Complexul Prichindelul. Împreună cu diriginta lor, o profesoară de germană în primul an la Goga, au strâns 905 lei, bani cu care au făcut plase de cadouri.

cadouri prichindelul goga (5)

Cei 26 de elevi, alături de profesoara Ana Maria Marcu s-au gândit să fie alături de copiii din CP Prichindelul, folosindu-și o parte din economii pentru a duce în mijlocul lor un strop de magie a Crăciunului.

cadouri prichindelul goga (3)

Micuții de la centru au primit bucuroși cadourile surpriză de la elevi, precum și gândurile frumoase ale acestora și ale dirigintei lor.

cadouri prichindelul goga (6)

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus