Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

ACTUALIZARE La Moardăș ursul a atacat oile, nu ciobanul. Ambulanța: Medicii s-au retras pentru asigurarea urgențelor

ACTUALIZARE La Moardăș ursul a atacat oile, nu ciobanul. Ambulanța: Medicii s-au retras pentru asigurarea urgențelor

ACTUALIZARE Apelul la 112 privind un posibil atac asupra unui bărbat din Moardăș - un cioban - de către un urs s-a dovedit a fi fals. „În urma deplasării la Moardăș, în urma apelului prin care se anunța că o persoană ar fi atacată de urs, nu s-a confirmat incidentul, iar echipajul s-a retras la baza Mediaș pentru asigurarea urgenței”, a transmis Liliana Blaga, purtătoarea de cuvânt a SAJ Sibiu.

Turnul Sfatului a discutat mai devreme și cu viceprimarul comunei Mihăileni, din care face parte satul Moardăș, care la fel ne-a spus că informațiile transmise Ambulanței nu ar fi adevărate. „Și pe noi ne-au alarmat, dar acum am vorbit chiar cu el, cu ciobanul, și nu e adevărat. Nu știu ce alarmă falsă a fost. A luat oi, nu a avut treabă cu el. Am vorbit chiar cu cel despre care zicea că l-a atacat ursul, dar nu e adevărat”, ne-a spus funcționarul de la primăria din localitate.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost atacat de un urs la Moardăș, anunță Serviciul de Ambulanță a județului Sibiu.

Incidentul s-ar fi întâmplat pe o pășune. Încă nu se cunosc prea multe detalii. La fața locului s-a deplasat o ambulanță a SAJ Mediaș.

Revenim cu detalii

Amintim că luni, 10 decembrie, un autoturism a lovit un urs aflat pe carosabil, pe DJ 106, la intrarea în Bârghiș dinspre Agnita.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/12/10/urs-aflat-pe-sosea-lovit-de-o-masina-ranit-a-fugit-in-vegetatia-de-langa-drum/

Moardăș este un sat în comuna Mihăileni și se află la 20 km est de Șeica Mare, în direcția spre Agnita, într-o zonă împădurită.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2591

Comentarii

2 comentarii

si eu care credeam ca..

Acum 5 ani

ciobanul a atacat oile.
Raspunde

.

Acum 5 ani

:))))))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus