Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Decis: Minivacanțe de Crăciun și Revelion - „vestea bună” transmisă de Viorica Dăncilă pentru bugetari

Decis: Minivacanțe de Crăciun și Revelion - „vestea bună” transmisă de Viorica Dăncilă pentru bugetari

Românii vor avea două minivacanțe de Crăciun și Revelion, „vestea bună” fiind transmisă de premierul Viorica Dăncilă în debutul ședinței de Guvern de joi, 13 decembrie.

Astfel, Dăncilă a anunţat că angajaţii din sectorul bugetar vor avea două zile libere în plus de sărbători, respectiv în 24 şi 31 decembrie.

„Am o veste bună pentru angajaţii din sistemul bugetar. Se vor bucura de încă două zile libere în preajma Crăciuniului şi Anului Nou, respectiv 24 şi 31 decembrie. Sper ca tot mai mulţi români să aibă linişte şi tihnă de aceste sărbători împreună cu familiile", a spus Dăncilă.
Ea a mai anunţat că a discutat cu miniştrii Muncii, Sănătăţii şi cu cel de Interne pentru a fi luate măsurile necesare pentru ca plata pensiilor să se încheie înainte de sărbători, iar serviciile de sănătate şi siguranţa populaţiei să fie asigurate cu prioritate astfel încât românii să se poată bucura de acestă perioadă.

Astfel, cele două minivacanțe din perioada sărbătorilor de iarnă, cu tot cu weekend și cu zilele libere oferite de Guvern, vor avea loc în zilele de 22-26 decembrie și 29 decembrie 2018 - 2 ianuarie 2019.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2224

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

6 comentarii

Inspectorul Javert

Acum 5 ani

Pentru unii mumă pentru alții ciumă .Nu există în istoria României un guvern mai discriminatoriu decât acest executiv condus de o ,,matură coafată ",practic angajații de la privat muncesc ca să susțină bunăstarea bugetariilor şi parlamentarilor .Următorul pas ar fi ca bugetarii să primească pensii speciale iar angajații din privat să fie pensionați la70 ani .Sunt milioane de român(la privat ) care cu salarii minime pe economie susțin viața de huzur pe care o au bugetarii.
Raspunde

sibian

Acum 5 ani

...bugetarii ,si asistatii social,cei mai fideli votanti PSD de ani de zile.Munca putina si bani multi.
Raspunde

Critic

Acum 5 ani

De acord cu inspectorul javert! Sunt sătulă de liberele celor de la stat !!! Ii Invit la privat sa testeze cum se câștiga banii !! Rușine Dăncila ! Rușine guvernanți incompetenți!
Raspunde

Hai pa

Acum 5 ani

Astia, comentatorii, ia spune-ti voi vrednici lucratori in privat, cum luati voi vacanta in 21.12 si mai veniti la treaba in 03.01!!!! Sunteti niste mari mincinosi...sunt antreprenor si stiu ce vorbesc pt ca lucrez cu multe fabrici din Sibiu! Dar asa va place voua sa va credeti cu 3 perechi de “cojones” si sa faceti morala bugetarilor cand de fapt si voi frecati menta cat puteti de mult iar daca cineva va atrage atentia, sariti de fund in sus si amenintati ca plecati in alta parte ca doar e criza de forta de munca nu-i asa? Nu sunteti cu nimic mai buni decat ei!!!!
Raspunde

Cata

Acum 5 ani

Esti un mare idiot. Cei din privat stau acasa pe concediul lor de odihna, inaptule. Si mai pune mana pe o carte si spune-ti in gand ca esti incult si agramat. Mai citeste o data ce ai scris si apoi sa te iei de cei care stau acasa din 21.12 pana in 03.01, pe concediul lor de odihna nu pe banii statului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus