Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Miriuță înaintea meciului cu Gaz Metan de la Mediaș: ”Jucăm acasă”

Miriuță înaintea meciului cu Gaz Metan de la Mediaș: ”Jucăm acasă”

FC Hermannstadt joacă sâmbătă la Mediaș în meciul din deplasare în care este cel mai aproape de casă. Sibienii nu sunt supărați că medieșenii au dublat prețul biletelor cu ocazia meciului dintre Gaz Metan și FC Hermannstadt. ”Vom juca, zic eu, acasă, de data asta, la 60 de kilometri de Sibiu. Chiar dacă s-au făcut biletele 30 de lei - erau 15 lei până acum - sunt sigur că vom avea suporterii alături de noi, în număr cât mai mare. Sunt 60 de kilometri, nu mai sunt o sută și ceva, sau câteva sute. Chiar fac un apel la suporterii noștri, să vină și să ne încurajeze, pentru că echipa are nevoie de ei”, a anunțat antrenorul sibienilor, Vasile Miriuță.

Înaintea acestui meci, oficialii Gazului Metan au luat decizia de a scoate la vânzare bilete la prețul de 30 de lei, acestea urmând să fie valabile și la primul meci de pe teren propriu al medieșenilor din 2019, cel cu Astra Giurgiu. ”Normal, suporterii noștri nu vor merge la meciul cu Astra. 30 de lei e un preț destul de mare în Liga 1 și probabil nu vor veni mulți suporteri de la Sibiu”, a mai spus Miriuță.

A patra întâlnire într-un meci oficial dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 17:00, la Mediaș.

”Nu vom juca la egal”

Antrenorul principal al FC Hermannstadt, Vasile Miriuță, a declarat, într-o conferință de presă, că jucătorii săi sunt motivați să obțină toate cele 3 puncte în meciul de la Mediaș. ”Mediașul e în mare formă. Îl felicit pe Mihai Teja, care face un lucru extraordinar acolo. (...) Nu vom juca la egal, vom încerca să câștigăm acest joc. Vom vedea la finalul celor 90 de minute cât va fi scorul. Îi simt bine pe băieți. Au făcut o partidă bună cu Dinamo. Îi simt motivați. Mai sunt două meciuri, cu Gaz Metan și cu Viitorul. Vom încerca, sâmbătă, să obținem tot ce se poate din această partidă”, a spus Miriuță.

Petrișor Petrescu: Mediașul are mai mulți jucători care pot face diferența

Petrișor Petrescu, autorul golului echipei sibiene în meciul cu Dinamo, de acum o săptămână, încheiat la egalitate, scor 1-1, crede că echipa ai cărei jucători vor greși mai puțin va avea câștig de cauză. Mijlocașul și-ar dori să-și treacă din nou numele pe lista marcatorilor, dar susține că mai important este ca echipa sa să câștige. ”Sper din tot sufletul să marchez, dar mai important este ca echipa să câștige. Atât noi, cât și medieșenii venim după rezultate de egalitate. (...) Eu unul zic că cine are moralul mai puternic și greșește mai puțin, va avea câștig de cauză. Avem un moral bun, am legat câteva victorii importante, sperăm să câștigăm și acum. Mediașul are mai mulți jucători care pot face diferența. Acum, depinde de noi, de cum intrăm în teren. Dacă atitudinea noastră va fi bună, vom reuși să închidem orice jucător de-al lor”, a spus Petrescu.

Vor lipsi Serediuc și Pârvulescu

Vasile Miriuță nu îi va putea folosi, în meciul cu Gaz Metan, pe Tiberiu Serediuc și Cătălin Pîrvulescu. Ambii sunt accidentați. ”Serediuc este operat de menisc, iar Pîrvulescu, în ultimul meci, cu Dinamo, a pățit ce-a pățit. Va lipsi vreo două sau trei săptămâni, va veni din primăvară doar. În rest, nu sunt problem medicale”, a mai declarat Miriuță.

Înaintea acestui meci, Gaz Metan ocupă locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 28 de puncte, în vreme ce FC Hermannstadt este pe 10, cu 22 de puncte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Her

Acum 5 ani

Actiune golaneasca tipica Mediasului și dlui Limoniu. Rusine !!!!!
Raspunde

Sile

Acum 5 ani

Il numesti "domn" pe limoniu? Vai de el! Au ajuns sa il conduca rachetii moldoveni ai lui Zaporojan si Moraru. Macar de l-ar pune moldovenii pe limoniu sa scrie ceva in publicatia lor Hebdo! Astia sifoneaza banii de la Transgaz si Romgaz! Rachetii moldoveni conduc fotbalul mediesan! S-a mai aciuit mai nou si Adi Llie pe acolo.Gazu are bani sa plateasca jumate din contractile "portughezilor". De parca la vanzarea lor, clubul Gaz Metan Medias castiga ceva! Doar rachetii!Sa pui 30 de RON biletul la saracia actuala din Medias, este enorm.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus