Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Surprize pe patinoarul din centrul Sibiului, în ultimele weekend-uri din an

Surprize pe patinoarul din centrul Sibiului, în ultimele weekend-uri din an

Patinoarul din centrul orașului îi așteaptă pe iubitorii patinajului artistic, sâmbăta aceasta, la un spectacol deosebit pe gheață. De asemenea, weekend-ul viitor Moș Crăciun va fi printre patinatori cu mici cadouri.

Sâmbătă, de la ora 18:00, în Piața Mare va avea loc un spectacol de patinaj artistic, susținut de un patinator profesionist venit de la București, alături de soția sa și opt copii pe care îi antrenează. Spectacolul va avea o durată de 50 de minute, iar accesul publicului va fi liber în jurul patinoarului.

Surprizele pentru sibieni nu se opresc la un singur weekend, spune Elena Țurel, reprezentanta patinoarului. Weekend-ul viitor, Moș Crăciun va fi prezent printre patinatori cu mici atenții pentru cei mai cuminți dintre ei.

„Ne dorim să facem ceva diferit față de cei care au avut patinoar în Sibiu până acum. Vrem să fim altfel, să ieșim în evidență cu ceva pozitiv. Tocmai de aceea organizăm aceste evenimente”, spune Elena Țurel.
Așadar, pe 22 decembrie, tot de la ora 18:00, vizitatorii vor avea ocazia să patineze cu Moșul și Crăciunița lui. Mai mult, Elsa și Olaf vor fi pe gheață cu momente artistice, multe colinde și chiar un moment cu baloane de săpun. Întreaga sărbătoare pe patine va dura 60 de minute, iar cei care doresc să intre pe gheață vor plăti doar intrarea normală pe patinoar și închiriatul patinelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1969

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus