X
Screenshot_20181214-225009_WhatsApp

Furt la Super Mamma surprins de camerele video. Recunoașteți hoața?

O femeie a rămas fără poșetă, în timp ce mânca la Super Mamma de pe Calea Dumbrăvii. Deși se afla la masă, iar geanta îi era chiar sub ochi, i-a fost furată. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observă cum un grup de persoane iau masa împreună, după care se ridică, analizează împrejurimile și pleacă cu o geantă.

Un grup de persoane serveau masa împreună. La un moment dat, se ridică de la masă și încep să se îmbrace, semn că vor să plece. Însă, pe camerele video ale restaurantului se observă cum una dintre femei analizează foarte bine ce se află în jurul ei. La un moment dat, a vrut să plece, dar s-a întors înapoi la masă, ca și cum ar fi uitat ceva. În acel moment, a luat geanta unei femei de la o masă de lângă. Păgubita își lăsase haina și geanta pe scaunul din fața ei, peste masă. Nefiind atentă pentru câteva secunde, i s-a furat geanta, chiar de sub ochii ei.

Evenimentul s-a întâmplat la începutul lunii decembrie. Imediat după ce a sesizat lipsa genții, posesoarea a depus plângere la poliție. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii sunt în curs de identificare a persoanei care a furat geanta.

Imaginile, devebite publice, pe rețelele sociale, au început să fie distribuite de internauți. Aceștia speră să ajute la identificarea femeii care a furat geanta. Oricine o recunoaște pe ea sau pe complici este rugat să anunțe Poliția.

Sursa video: Facebook

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    cetatean

    in manualul de bune practici al politistului scrie ca primele 24 de ore sunt critice in prinderea vinovatului, acum dupa 9 zile cam greu sami amintesc de persoanele care leam vazut in data de 6 dec,

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact