X
prelungirea sacel

Lucrarea “à la Caracal“ din Sibiu a fost modificată. Tabloul electric, mutat din drum

La trei zile de la publicarea articolului despre cea mai costisitoare modernizare a unei străzi în 2018, modernizare în urma căreia un tablou electric a rămas în mijlocul drumului, autoritățile au remediat situația.

Este vorba de strada Prelungirea Săcel, din cartierul Tilișca, stradă pentru a cărei modernizare pe o lungime de 880 de metri a fost semnat un contract la începutul acestui an în valoare de 4,28 milioane de lei. Strada a fost asfaltată săptămâna trecută, iar în urma acestei operațiuni a devenit cât se poate de vizibil că, pe o bandă de circulație, a rămas un tablou electric, precum și un sistem de aerisire care deservește rețeaua subterană de gaze naturale.
Situația a fost generată din faza de proiectare/avizare, în care s-a considerat că locul în care se află acel tablou electric va reprezenta acostamentul drumului. Mai apoi, pe seama unor litigii cu un dezvoltator imobiliar din zonă, reprezentanții Primăriei au considerat că acel tablou nu poate fi mutat.

Prin urmare, responsabilii tehnici din cadrul Primăriei Sibiu au intenționat să lase așa lucrarea. “Pentru siguranța traficului pe această stradă, Primăria Sibiu va delimita zona de acostament cu marcaj rezonator, iar tablourile electrice vor fi semnalizate și protejate cu stâlpi reflectorizanți. Menționăm că aceste lucrări vor fi realizate până la recepționarea lucrărilor realizate pe această stradă“, au transmis reprezentanții Primăriei, la solicitarea Turnul Sfatului.

tablou electric prelungirea sacel (3)

Ulterior au intervenit cei de la SDEE Electrica, al cărui director, Ion Crai, declara că nu știa de situație, dar “lucrurile nu pot fi lăsate așa“. În cursul zilelor de miercuri și joi, tabloul electric și instalația aferentă rețelei de gaz, au fost mutate de pe carosabil. Lucrările au fost realizate în cadrul contractului semnat pentru modernizarea străzii Prelungirea Săcel.

tablou electric prelungirea sacel (2)

Citește și Poveștile à la Caracal, importate la Sibiu. Tablou electric rămas în mijlocul unei străzi tocmai modernizată

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  este in primarie unul Draghiciu…specialist in lozinci!!! pe mana lui sunt proiectele de investitii!!! si ies toate EXACT ca in Caracal!!! asa a facut si pe Talmacel…a lasat o portiune de max. 20 m neasfaltata…greu de inteles!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tot un sibian

  E incredibil cat de repede s-au obtinut autorizatiile si avizele (inclusiv proiectele tehnice) pentru mutarea acestora…sau nu s-au obtinut…era interesant de vazut. Felicitari pentru articol ! Am auzit si eu ca in Primarie a fost un scandal monstru pe tema asta :))) … oare chiar nu stiau de problema? hai sa fim seriosi !

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Incompetenta Ucide

  Incompetentii din tara asta, ar trebui identificati mai repede si trimisi la munca de jos… nu pusi sefi peste alte suflete. Reminescente comuniste…

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Miezu' problemei

  Dar nu numai tabloul este problema stalpi electrici sunt in mijlocul trotuarului as vrea sa o vad pe primarita cum merge cu căruciorul de copii pe el

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  pe strada respectiva si stalpii pentru indicatoare pe care i-a montat primaria sunt in mijlocul trotuarului incat nu se poate merge cu un carucior decat pe carosabil… nimeni din primaria Sibiu nu merge pe teren sa verifice realitatea, totul se face doar prin hartii si atat nimic real adaptat situatilor de la fata locului (stalpii de curent sunt tot in mijlocul trotuarului dar cred ca pe aia ii vor taia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact