Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Poliția Locală a prins ieri noapte spărgătorii a patru mașini din Sibiu

Poliția Locală a prins ieri noapte spărgătorii a patru mașini din Sibiu

Patru minori au fost reținuți de polițiștii locali din Sibiu, după ce au spart patru mașini și au încercat să fure bunuri din ele, anunță Primăria Sibiu, pe pagina oficială de Facebook.

Potrivit reprezentanților municipalității, doi agenți ai Poliției Locale Sibiu aflați în patrulare în noaptea dinspre 12 spre 13 decembrie în zona Gării au reținut patru minori care au spart geamurile unor autoturisme, pregătindu-se să fure bunuri din acestea. Agenții i-au predat pe cei patru minori Inspectoratului Județean de Poliție pentru cercetări.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții IPJ Sibiu au confirmat preluarea minorilor. Cinci plângeri au fost depuse în acest sens, de proprietarii mai multor autoturisme din zona Gării.

"La data de 13 decembrie, la Poliția Municipiului Sibiu s-au primit 5 plângeri prin care proprietarii unor autoturisme reclamau că, în cursul nopții de 12/13 decembrie, persoane necunoscte au spart geamurile laterale ale mașinilor parcate pe străzile Uzinei (2), 9 Mai (2) și Pompeiu Onofreiu din municipiul Sibiu.

Cu sprijinul Serviciului de Poliție Locală Sibiu, polițiștii sibieni au identificat 4 minori, sibieni cu vârste cuprinse între 10 - 13 ani, bănuiți de săvârșirea faptelor", arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În prezent, sunt în derulare cercetări privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, a mai declarat sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Jaques Cousteau

Acum 5 ani

Nu-i nimic, pesedacii incep de mici
Raspunde

tanti marioara

Acum 5 ani

Bravo lor! Celor care i-au prins, nu hotilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus