X
Extindere-Shopping-City-Sibiu

Sibiu Shopping City anunță pregătirile pentru inaugurarea noului etaj

Reprezentanții singurului mall din zona noastră, Shopping City Sibiu, anunță că 11 noi branduri își deschid porțile până la finalul anului.

Astfel, zona de fashion va fi completată de articolele vestimentare ale brandurilor De Facto, Mizar, Triumf, Penti și Gatta. În cazul bijuteriilor, noutățile vin de la Teilor, în timp ce părinții vor putea căuta jucării pentru cei mici în primul magazin Smyk din Shopping City Sibiu.

Oferta de produse cosmetice se extinde odată cu produsele naturale de la Sabon, iar portofoliul de optică adaugă noile branduri Optiblu și Optica Express.

”Evident, sesiunile de căutare a cadourilor perfecte de Crăciun merită și câteva clipe de relaxare, astfel că vizitatorii vor putea savura noile arome de cafea oferite de către Enjoy Cafe și Tucano Cafe”, spune reprezentanții Sibiu Shopping City, într-un comunicat de presă.

Cele 11 branduri în premieră completează seria de magazine inaugurate, în ultima lună, precum Sizeer, Humanic, CCC, Pandora, Noriel și Inmedio.

”De altfel, procesul de extindere și modernizare al Shopping City Sibiu continuă, astfel că și alte branduri, deja prezente în cadrul centrului comercial, vor fi remodelate și redeschise până la finalul lunii: Douglas, Banca Transilvania, Salamander, Jolidon, Vodafone, Benvenuti, Cupio, Bijou Brigitte și Meli Melo. Noutățile nu se vor opri, însă, aici, prima parte a anului viitor urmând să marcheze deschiderea etajului și, implicit, a zonei de food court. În plus, mixul comercial de la parter va continua să fie completat cu noi branduri de renume”, au mai transmis reprezentanții mall-ului din Șelimbăr.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact