X
48374420_1993398310697444_5709596997791514624_o

Cioloș a renunțat la MRÎ. S-a făcut PLUS

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat sâmbătă la Cluj Napoca că s-a reușit înscrierea la Tribunal a unui nou partid: Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS). Cioloș a renunțat la vechiul proiect politic, pentru că cererea de înregistrare a Mişcării România Împreună trenează în justiţie. ”Au trecut opt luni de când noi ne organizăm pe teren şi acest dosar trenează în Justiţie. Oameni care nu doresc ca noi să avem acest vehicul (un partid politic – n.r.) încearcă să împiedice, să facă să treneze acest proces de înregistrare. Dacă mergem în acest ritm, am concluzionat deja de prin septembrie, riscăm să ajungem în martie, aprilie, mai şi să nu fim în măsură să candidăm la următoarele alegeri, la sfârşitul lunii mai. În septembrie am decis să ne gândim la o alternativă şi colegi de-ai noştri, care împărtăşesc aceleaşi valori, aceleaşi principii, oameni anonimi dar care au vrut să dea o mână de ajutor, au depus o cerere de înregistrare a unui partid politic. Astăzi vreau să vă anunţ că acel partid politic este înscris în Registrul partidelor politice din România, deci astăzi vreau să vă anunţ, dragi prieteni, că avem partidul nostru politic”, a anunţat la Cluj Napoca Dacian Cioloş, citat de Mediafax.

Fostul premier a precizat că formaţiunea se numeşte Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii, pe scurt PLUS. ”Vrem să construim o Românie care să pe pe plus. Vă invit pe toţi începând de astăzi să veniţi alături de noli să vă înscrieţi. Acesta va fi partidul cu care vom schimba România în bine”, a adăugat Cioloş.

De asemenea, el a anunţat că luni cei opt membri fondatori ai Mişcării România Împreună vor cere în instanţă retragerea dosarului de înregistrare a MRÎ.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

16 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marisu

  Vrem sa vedem platforma electorala… idei concrete. Nu abureli generice. Cred ca controlat de comitetul central de la Bruxell.. Ce sa alegi? Intre marionete globaliste ca el si hoti la drumul mare ca Dragnea si borfasii lui.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianul realist

  Toti politicienii astia de carton vor cate un ciolan gras… Vai de noi! La cine credeti ca se gandesc: la cei care pun stampila sau la interesele lor?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Sa vedem cu ce oameni vine dl Ciolos,daca sunt oameni de calitate ii votam.Europarlamntarii PNL au votat impotriva Romaniei in 13 noiembrie 2018,deci daca are oameni de calitate de exemplu ca distinsii avocati care au infiintat partidul plus are un castig!Ii cunosc pe respectivii avocati ,pe langa faptul ca sunt profesionisti sunt si oameni de o inalta tinuta morala,ceea ce nu pot spune de psd,pnl sau batranii din fdgr!Sunt convins ca Plus va lua din electoratul pnl,usr si chiar psd ,conditia cu ce oameni vine la alegeri!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Opinie proprie:
  PSD si PNL, doua partide mari si puternice, care mizeaza pe votul clientilor lor obisnuiti.
  PMP, un partid care nu mai are loc pe scena politica.
  USR, o bula de sapun. S-a umflat prea repede…
  PRO ROMANIA si PLUS, partide noi, tinere, care incearca sa scoata in fata oameni interesanti. Vor fura din electoratul PSD si PNL, dar vor racola si din electoratul nehotarat.
  ALDE, no comment.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Darius

  Ai auzit de proverbul ” omul sfinteste locul”? Cam asa e si cu partidele. Nu conteaza pre mult ce nume au, ci cine la conduce si care este agenda.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Republica Teleormăneană România

  În primul rând se pare că Ciololoș face ceva bine din moment ce hărțuiții postaci pesedei sibienii se bulucesc gramadă în secțiunea comentarii!

  În al doilea rând oricine se alătură efortului de a opri criptocomuniștii ăștia borfași în a jefuii țara și de a ne scoate din Europa este un PLUS (pun intended) pentru România!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  TiTi

  “…hărțuiții postaci pesedei sibienii se bulucesc gramadă în secțiunea comentarii!…”

  Cum adica sibienii ? Internetul nu e doar in Sibiu, jigodile comuniste vin die oltenia,regat, moldova etc. platiti din bugetul PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact