Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cum se circulă în județul Sibiu | FOTO VIDEO

Cum se circulă în județul Sibiu | FOTO VIDEO

Pe toată raza județului Sibiu, la momentul actual se circulă în condiții de iarnă. Polițiștii sibieni le recomandă șoferilor să aibă o atenție sporită în trafic.

Peste 20 de utilaje au acționat timp de mai multe ore atât pe drumurile naționale cât și pe autostrăzi, anunță DRDP Brașov, după cum urmează:

- 11 autoutilaje și 48 tone sare pe: DN 1, DN7, DN 7C, DN14, DN14A

- 13 autoutilaje și 65 tone sare pe A1 și A3

Echipele de deszăpezire au intervenit pe parcursul nopții și în municipiul Sibiu și în stațiunea Păltiniș și continuă acțiunea în teren cu 7 utilaje care îndepartează zăpada de pe carosabil și împrăștie sare, anunță Primăria Sibiu. De aseară și până în prezent s-au împrăștiat peste 40 de tone de sare pe străzi.
Potrivit sursei citate, se intervine în ordinea priorității: drumuri in pantă si rampa, sensuri giratorii, artere colectoare de trafic si apoi artere secundare. De asemenea, 3 echipe intervin manual pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare și scări. În cazul în care ninsoarea va crește în intensitate, operatorul este pregătit să intervină cu 15 utilaje și 50 de oameni, mai arată Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.
Iată cum se circulă în această dimineață prin județ:

Valea Oltului

Veștem

Cisnădie

cisnadie

A1 Sibiu-Sebeș

A1 sibiu sebes

Internauții au postat de asemenea fotografii cu traficul din municipiul Sibiu. Iată câteva dintre străzile orașului, postate pe pagina de facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU.

Cartierul Terezian

terezian

Strada Moldoveistrada moldoveiBulevardul Vasile Mileamilea catre mall

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Schneemann

Acum 5 ani

Iarna nu i ca vara !! :)
Raspunde

Santa

Acum 5 ani

In municipiul sibiu pana la ora 10 nici urma de utilaje de dezaperire
Raspunde

acum_pe_bune

Acum 5 ani

Persoanele fizice sau juridice din Sibiu au obligatia sa si curete trotuarele din fața locuintei sau a sediului firmei. In caz contrar vor fi amendate de Primarie. In situatia clara de altfel, cand NU se curata carosabilul sau scarile pasajelor din Sibiu, cine amendeaza Primaria?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus