X
circulatie iarna ninsoare (4)

Ninsorile continuă până mâine după masă. Plus polei

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis luni dimineață o nouă informare meteo privind evoluția vremii.

În intervalul 17 decembrie, ora 12:00 – 18 decembrie, ora 12:00 vom avea parte de noi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și un strat de zăpadă nou depus.

”În intervalul menționat în nordul și în estul Olteniei, în jumătatea de vest a Munteniei, Transilvania, Maramureș, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat nou de zăpadă, în general între 10 și 20 cm. În prima parte a zilei de luni (17 decembrie) în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși viteze de 70…80 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită. Temporar în estul, centrul și sud-estul țării, pe arii restrânse va fi polei sau ghețuș”, au transmis meteorologii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact