X
outlet inchis (2)

Cât costă un magazin de tip ”outlet” în Orașul de jos?

Unul din cunoscutele outlet-uri din zona centrală a Sibiului a fost scos la vânzare zilele trecute. Proprietara locului vinde totul „la cheie” și spune că îi este foarte greu să se despartă de afacerea ei. 

Cu 5000 de Euro „negociabil”, Ana Maria își vinde afacerea deschisă deja de peste patru ani. Motivul? Probleme personale. Cert este, spune ea, că îi va veni foarte greu să-și lase afacerea în urmă.

„E un spațiu bun, o afacere profitabilă, cu siguranță îi voi simți lipsa și cu greu mă voi despărți de ea. Sunt însărcinată, trebuie să nasc în curând și de afacere nu are cine să se ocupe. E păcat ca o afacere așa bună să rămână fără proprietar sau să fie închisă pur și simplu”, spune Ana Maria.

Spațiul se vinde cu tot cu haine și tot ce este necesar pentru ca outlet-ul să funcționeze din nou cât mai curând. Magazinul este situat pe strada Faurului.

outlet inchis (1) outlet inchis (3)

screencapture-olx-ro-oferta-vand-afacere-la-cheie-outlet-haine-IDbR9fQ-html-2018-12-17-14_54_19

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cititoarea fidea

  Foarte bun articolul. Instructiv si educativ. Aș mai sugera niste teme de același gen, cum ar fi : Cu ce viteza zboara vrabiile iarna, sau la ce adancime se ascund carabușii toamna, sau grosimea stratului de hidrocarburi din Câmpia Panonica, sau, de ce nu, care este diferenta dintre reținere si arestare…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  ..pai daca te gandesti ca pe str.Faurului tot al doilea spatiu comercial vinde sau expune spre vanzare haine de diverse origini (dar numai China, Turcia sau India) atunci avem o imagine perfecta a rentabilitatii si interesului pentru un astfel de OUTLET!!!…Termenul “outlet” desemneaza magazinele unor branduri sau case renumite care vand soldurile ramase inainte de lansarea noilor colectii la preturi mult mai mici. In Europa, fenomenul centrelor comerciale de tip outlet este unul extins si a devenit o obisnuinta – la fel si in Romania, unde se observa cum acest concept a inceput sa prinda contur in mintea consumatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact