Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Dent Estet Sibiu: viitorul în stomatologie începe acum

Dent Estet Sibiu: viitorul în stomatologie începe acum

Se spune că un oraș nu este definit de lungimea sau lățimea sa, ci de viziunea și aspirațiile locuitorilor săi. Iar locuitorii Sibiului s-au dovedit de-a lungul timpului oameni vizionari, care au făcut din orașul lor unul al premierelor în România: primul spital, prima bibliotecă, primul muzeu, primul teatru, prima farmacie, iar lista poate continua.

Astăzi, Sibiul este un oraș al inovației, care a primit cu brațele deschise o companie pionier în domeniul în care activează. Dent Estet, liderul absolut al pieței de servicii stomatologice din România, a venit la Sibiu pentru a face sibienii să zâmbească mai mult și mai frumos. Încă de acum 20 de ani, de când s-a înființat, Dent Estet și-a propus și a reușit să transforme viziunea pentru inovație într-o realitate. Astfel, a deschis în România prima clinică destinată exclusiv copiilor, prima clinică adresată exclusiv adolescenților, prima clinică total digitalizată și a făcut posibile proceduri și tratamente pe care românii le pot accesa pentru prima dată la ei în țară.

1--2Povestea Dent Estet continuă cu un nou capitol la Sibiu, unde a inaugurat două locații de poveste, o clinică pentru adulți și una pentru copii, ce aduc stomatologia de excelență și serviciile stomatologice premium mai aproape de sibieni.

Dent Estet Sibiu: tehnologiile viitorului, într-o locație feerică

1-3919-3

Vizita la stomatolog capătă o nouă reprezentare la Dent Estet Sibiu. Localizată în zona centrală a orașului, pe strada Moldovei nr. 1A, clinica pentru adulți Dent Estet Sibiu oferă pacienților acces la tehnologii inovatoare și la cele mai bune tratamente, la aparatură, echipamente și planuri complexe de tratament, astfel încât aceștia să poată fi tratați la standarde internaționale, la ei în oraș.

Redefinind conceptul de clinică dentară, Dent Estet oferă pacienților și vizitatorilor o experiență exclusivistă, o atmosferă relaxantă, cabinete medicale high-tech, într-un design interior avangardist. Clinica dispune de un spațiu verde generos, în care pacienții se pot relaxa înainte și după vizita la medicul stomatolog, de șapte cabinete dentare numărul 1 la ora actuală în SUA, un studio integrat de radiologie dentară, un studio foto digital și o sală de intervenții pentru chirurgia dentară.

1-3834

În cadrul clinicii Dent Estet pentru adulți Sibiu lucrează o echipă multidisciplinară, care tratează toate specializările stomatologiei pentru adulți, sub același acoperiș. Medicii sunt certificați în Europa și SUA. Fiecare pacient este preluat de către un medic coordonator care colaborează cu medicii specialiști pentru a acoperi toate nevoile de tratament ale acestuia, pentru ca în final, pacientul să fie tratat de o întreagă echipă medicală, nu de un singur medic.

Printre echipamentele pe care pacienții le pot accesa în acdrul clinicii se numără:

1-3997-2

Scannerul intra-oral, ce oferă beneficiul extraordinar al simulării 3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, astfel încât rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur și elimină eroarea umană aproape complet.

Tomografia computerizată CBCT de la Planmeca ProMax® 3D, ce reprezintă cea mai înaltă tehnologie digitală ce oferă acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale prin imagistică 3D, fotografii 3D, panoramare în 2D și cefalometrii, toate într-un singur dispozitiv.

Centrifuga ENDORET PRGF, un aparat care utilizează forța centrifugă prin care se separă plasma cu proteine din sângele pacientului, în aproximativ 8 -10 minute, pentru ca aceasta să fie folosită ulterior în vindecarea zonelor pe care s-a intervenit chirurgical.

Radiografia digitală, care permite o vizualizare în detaliu la nivelul cavității bucale, atât de către medic, cât și de către pacient.

Laserul stomatologic EPIC BIOLASE®, o inovație în stomatologia digitală, care contribuie la tratamente sigure și precise, dar mai ales crește gradul de confort al pacientului în cabinetul dentar, reducând semnificativ durerea și numărul de vizite la medicul stomatolog.

Laserul stomatologic Waterlase® combină apa, aerul și energia laser pentru a tratata afecțiunile dentare simple sau complexe. Astfel, reușește să înlocuiască freza, turbina și bisturiul, iar pe durata intervenției, WaterLase® pulverizează permanent apă pentru a menține dintele hidratat. Acest lucru împiedică o temperatură crescută la nivelul dintelui oferind astfel un tratament fără durere.

1-3925-2 1-3929-3

Beneficii premium, la un cost avantajos

Pacienții care vizitează clinica pentru adulți Dent Estet Sibiu din Strada Moldovei, nr. 1A, vor beneficia de prețuri avantajoase la o serie de servicii și tratamente. Mai multe detalii despre pachetele de bun venit din clinică pot fi aflate apelând numărul de telefon 0756 100 911 sau accesând website-ul clinicii.

Românii, tot mai preocupați de tratamentele cu implanturi dentare

Lipsa unui singur dinte poate să afecteze semnificativ atât sănătatea orală dar și sănătatea generală, precum și încrederea în sine a pacientului. De aceea, este important ca pacientul să aleagă în cunoștință de cauză specialistul în implantologie și să se informeze asupra materialelor pe care acesta le folosește, pentru a elimina riscurile și complicațiile ce pot apărea după efectuarea procedurii.

1-3953

România se numără printre țările cu cele mai grave probleme dentare din Europa, dar și la nivel mondial. 7 din 10 români și-au pierdut cel puțin un dinte, potrivit datelor Eurobarometru, iar 3 din 10 nu mai păstrează niciun dinte natural. Din acest motiv, românii au început să manifeste un interes din ce în ce mai mare pentru implanturile dentare. Numărul implanturilor dentare s-a triplat în România, în ultimii 5 ani.

Implanturile dentare sunt singurele intervenţii care oferă restaurare dentară ce include adiția de os, sau care pot stimula osul natural să crească, prevenind astfel deformarea oaselor maxilare. Rata de succes a implanturilor dentare premium pe plan global este de 98%. Vorbim în acest moment de implanturi care oferă rezultate spectaculoase și care au, unele dintre ele, garanție o viață întreagă, și care se regăsesc în clinicile Dent Estet. Tehnica modernă îi permite medicului efectuarea unei intervenții minim invazive și aproape deloc dureroase pentru pacient.

1-

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

17 comentarii

Zigma

Acum 5 ani

Intrebari: Unde vor parca clientii acestei clinici?! Cum au obtinut avizele avand in vedere ca pe str Moldovei in fata clinicii nu exista locuri de parcare?! Se va mai adauga o intersectie blocata pe lista....
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

Mda, exact sutele de clienti ai clinicii vor bloca intersectia aia si nu clientii notarilor din zona....
Raspunde

Fckurteeth

Acum 5 ani

Începe invidia:))) Ai un cabinet medical, Zigma? Poți sa mergi cu taxiul , dacă nu ai locuri de parcare!
Raspunde

atotstivuitorul

Acum 4 ani

auce treaba au ei cu parcarea? au deschis stomatologie, nu parcare... poate merge lumea cu uberul
Raspunde

dd

Acum 5 ani

Poate sunt servicii si tehnologie la nivel inalt, dar locuri de parcare pentru clienti aveti? Sau se va aglomera zona nejustificat datorita clinicii d-voastra? Cred ca locuitorii din zona nu vor fi prea bucurosi. Ar fi bine sa va educati clientii sa parcheze pe locuri permise, altfel vor incurca traficul ingrozitor si s-ar putea sa platesca inca o "factura". Despre "prețuri avantajoase" am ceva dubii, fiindca nu inteleg cu ce se face comparatia!? Imobilul de la adresa respectiva era la vanzare cu >600kEur sau spre inchiriere cu >3kEur, iar aceste valori vor fi platite de catre clienti bineinteles. In fine, la nivel de preturi fiecare cetatean alege si piata va regla lucrurile, insa parcarea va genera o problema.
Raspunde

@ Zigma & dd

Acum 5 ani

Scumpilor, de ce sunteti carcotasi? Cei ce-si vor permite serviciile acestei clinici vor putea, CU SIGURANTA, sa-si permita si sa acceseze serviciile de transport tip Taxi pentru deplasarea in zona pe care voi o considerati inabordabila din cauza slabei reprezentari a locurilor de parcare! Aceasta, desigur, incepind cu faza in care sibienii, rumanii in general, vor pricepe realitatea care-i inconjoarai si isi vor coborî cururile din masini...!!??! Q.E.D.!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Fckurteeth

Acum 5 ani

Forumul asta s-a umplut de frustrați ...
Raspunde

///

Acum 5 ani

Dar ce medici lucreaza aici?
Raspunde

marius

Acum 5 ani

Impresionanta descrierea serviciilor, aparaturii precum si imaginea nocturna a clinicii.Daca s-ar fi adaugat si faptul ca o mare parte din servicii sunt decontate partial sau total de casa de sanatate atunci poate locatia nu este cea mai potrivita.( pentru persoanele in etate)
Raspunde

atotstivuitorul

Acum 4 ani

clinica are doua sedii, la celalalt sediu nu sunt trepte...dar medicii sibieni, au rampe? doamna decan, sotul ei, fata ei, cumnatul ei, fratele ei, toata facultatea familie de stoma care angajeaza la negru studenti in cabinetele lor, au rampe pentru batrani? au parcari ? nu stiti de mafia de stoma din tara si din judete?
Raspunde

CSB

Acum 5 ani

Eu cred ca lumea nu intelege ca nu e obligata sa mearga la dent estet astia. Daca vi se pare scump, daca nu aveti unde parca, daca nu aveti incredere in medicii de acolo, daca nu va place imaginea nocturna a casei sau pretul la care credeti ca s-a vandut, daca intersectia cu Moldovei e aiurea si panta de pe Transilvaniei prea abrupta, daca nu vreti sa urcati scari - mergeti altundeva! Sunt zeci de cabinete stomatologice in Sibiu care au fost acolo si inainte sa apara Dent Estet - folositi-le. Daca Dent Estet a gresit prin locatie, pret sau doctori angajati o sa fie unicul pagubit ca nu a intalnit cererea cu oferta. Dar nu va mai plangeti pe internet de ceva ce au organizat si construit altii!
Raspunde

Anonymus

Acum 5 ani

au renuntat la garajul dublu (unde se puteau parca cel putin 2 sau poate chiar mai multe masini ca sa faca cabinete in schimb locuri de parcare nu exista si pe masura ce vor fi mai multi clienti (bineinteles ca majoritatea vor fi doar cei cu bani) se va umple strada si intersectia de masini bengoase si parcate tipic cocalarilor cu bani. Nu cum scria cineva mai sus ca vor veni cu Taxi, ca aia nu circula cu Taxi-urile jegoase de la noi din sibiu. Poate daca ar fi ca in Germania sau Austria....
Raspunde

atotstivuitorul

Acum 4 ani

anomymus esti mincinos...in garaje sunt birouri...
Raspunde

dd

Acum 5 ani

Subscriu la ceea ce a scris Anonymus. In locul celor 2 garaje mari, se puteau face 4 locuri de parcare pentru o adevarata "excelenta" in servicii. Traficul este intens in acea intersectie si orice masina parcata neregulamentar va incurca ingrozitor. Nu stiu daca clientii acestei clinici vor fi atat de educati sa parcheze putin mai departe.....de obicei nu se intampla asa in Sibiu cu cei care detin masini scumpe.
Raspunde

Sibian mulțumit!

Acum 5 ani

În loc sa va bucurați de noua tehnologie în medicina dentară voi va frustrați pe un amărât loc de parcare :)) Variante de parcare dacă tot vreți sunt pe strada Garlei( sens unic, și încă o strada din zona, dar îmi scăpa numele ei), pe Dealului și lista poate continua. Eu nu am văzut pana acum ca un cabinet medical sa aibă vreun loc privat pentru clienți în Sibiu, iar în cazul de față nici ca se pot face cel puțin 10 locuri de parcare strict pentru cabinet! Sa ne bucuram deci pentru oportunitatea sibienilor de a avea acest cabinet! PS. Iar dacă se parchează neregulamentar, este legislație și pentru ei, o factură în plus :))
Raspunde

Magda

Acum 5 ani

O echipa de adevarati profesionisti! Recomand cu sinceritate pe dr.Raluca Dragan O doctorita adevarata in prezenta careia dispare teama si apare zambetul. Multumesc pentru tot! Felicitari ! Sunteti minunati!
Raspunde

paul

Acum 5 ani

Romanul care merge in Germania se da civilizat, parcheaza acolo unde sunt parcari, nu in usa institutiei la care merg. acolo ne dam civilizati si cand ne intoarcem punem masina pe avarie si parcam unde ne taie capul. Ia du-te la New York si vezi unde parchezi? dar din Sibiu in sibiu poti merge si pe jos , daca parchezi la Ramada... care e baiul? In Munchen tot atat merg pe jos de la parcare pana unde am treaba... ce legatura are? investeste unul in ceva nou si se trezesc carcotasii.... Duceti-va la alti dentisti unde au parcare - care e problema? este o tara libera!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus