X
arestat catuse arest politie (28)

Trei adolescenți au bătut până au băgat în spital un tânăr în centrul Sibiului. Sunt sub control judiciar

Polițiștii sibieni au reținut trei adolescenți care în urmă cu aproape trei săptămâni au bătut grav un tânăr de doar 16 ani în parcul Cetății.

Actualizare. Cei trei tineri suspectați că ar fi bătut grav un alt băiat au fost puși sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Știre inițială. Reprezentanții IPJ Sibiu spun că în data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în parcul de pe strada Cetății din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri spontane, ”cei trei minori l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe un adolescent în vârstă de 16 ani, acesta din urmă având nevoie de mai multe zile de îngrijire medicală”.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 17 decembrie, cei trei minori, sibieni cu vârsta de 16, doi dintre ei, respectiv 17 ani, au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, la data de 18 decembrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

”Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu. Prevenirea victimizării minorilor reprezintă o preocupare permanentă a poliţiştilor sibieni, care manifestă intransigență maximă față de orice manifestare agresivă, verbală sau fizică, aplicând măsurile legale în consecință Pentru a împiedica implicarea în conflicte violente, le recomandăm adolescenților să evite răspunsul la agresivitatea verbală sau fizică cu alte acte de violență. Cel mai indicat este să fie solicitat ajutorul celor responsabili de siguranța tinerilor, părinți, profesori, polițiști”, mai transmit reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact