X
WhatsApp Image 2018-12-18 at 16.43.54

Una dintre cele două fetițe lovite de mașină în timp ce traversau strada a murit

Actualizare: Din nefericire, fetița care a intrat în stop-cardio respirator nu a mai putut fi salvată. Medicii au confirmat decesul acesteia, arată reprezentanții ISU.

Actualizare: La fața locului, a fost trimis  în sprijin și un echipaj Smurd cu medic de la ISU Sibiu și un alt echipaj Smurd cu medic de la ISU Mureș. „Va interveni echipajul care va ajunge primul. Echipajul Smurd transportă la spital copilul de 7 ani cu traumatism membru inferior”, arată reprezentanții ISU. Totodată, echipajul SAJ efectuează manevre de resuscitare la fata locului pentru salvarea fetiței de 9 ani.

Știre inițială: Doi copii au fost răniți de un autoturism, în timp ce traversau strada, pe DN14. Evenimentul s-a petrecut cu puțin timp în urmă, pe DN14, la intrarea în Soros pe Târnave, dinspre Mediaș. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD și unul SAJ, arată reprezentanții ISU. 

Conform IPJ Sibiu, copiii traversau printr-un loc nepermis. „Doi copii care traversau neregulamentar au fost loviți de un autoturism condus regulamentar spre Sighișoara de către un barbat în varsta de 45 de ani, sibian”, arată Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Este vorba despre două fete, în vârstă de 7, respectiv 9 ani.  Starea de sănătate a uneia este gravă, fiind în stop cardio-respirator.

WhatsApp Image 2018-12-18 at 16.43.56

Foto IPJ Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Rudele fetitei decedate, parinti, frati si surori, bunici, strabunici, au dreptul la despagubiri indiferent de vinovatia copilei. Aceste despagubiri se pot obtine fara implicarea directa a parintilor si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact