Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

USR Sibiu îi îndeamnă pe sibieni să-i convingă pe Terea, Arcaș și Avram să voteze moțiunea de cenzură

USR Sibiu îi îndeamnă pe sibieni să-i convingă pe Terea, Arcaș și Avram să voteze moțiunea de cenzură

După ce au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, reprezentanții opoziției au început să atragă de partea lor parlamentari de la putere pentru a putea aduna voturile necesare demiterii Cabinetului de miniștri.

Fie că o fac pe culoarele Parlamentului, în presă sau pe rețelele de socializare, opoziția este conștientă că doar cu propriile voturi executivul nu va putea fi schimbat. Astfel, USR Sibiu, spre exemplu îi îndeamnă pe colegii lor din PSD, care au fost aleși în funcția de deputat sau senator, să voteze moțiunea de cenzură.

„Ei trebuie să aleagă acum între Liviu Dragnea și România”, au scris membrii USR Sibiu pe Facbook.

Aceștia au mai făcut apel la sibieni să-i convingă personal pe parlamentarii care le reprezintă interesele în forul legislativ. „Ajunge! România trebuie să revină pe traseul ei de dezvoltare și de integrare în Uniunea Europeană, iar infractorii trebuie să își ispășească pedepsele. Și tu poți contribui la asta! Convinge-i pe parlamentarii PSD din județul Sibiu, Viorel Arcaș, Nicolae Avram și Ioan Terea, să nu-l mai susțină pe Dragnea și Guvernul său de marionete: trimite-le un e-mail, mergi în audiență, caută-i și spune-le ce crezi, cere-le să te reprezinte! Această moțiune este ultima șansă de a înlătura Guvernul Dăncilă înainte ca Liviu Dragnea să ne împingă în afara Europei, iar România să devină țara hoților!”, a făcut apel USR Sibiu

Moțiunea de cenzură va fi supusă votului săptămâna aceasta, pe 20 decembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 5 ani

instructiv,educativ,va vad,sinteti dragalasi sa iti tradezi pe cei care te-au ales??????????????????????????? eu il INDEMN pe barna sa isi dea demisia ,credei ca ma baga in seama?sau in zeama? ne vedem la vot si cit mai repede sper
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Nu cred ca cei trei ar renunta la un ciolan doar de dragul sibienilor....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Andrei

Acum 5 ani

Doamne suntem in postul Craciunului,dar o asemenea prostie numai stiu!Avaritia unor politicieni al unui partid cotat la 7% de electorat,socheaza prin a cere neobrazat niste enormitati!Pai ce fac astia daca ajung la guvernare?
Raspunde

Geleriu Sterian

Acum 5 ani

Dupa ce le-ati dat #ue, acum sperati sa se suceasca aia si sa dea in sorosism... Sunteti din ce in ce mai comici!
Raspunde

kokos

Acum 5 ani

Astora trei li se rupe de sibieni , pt. ei conteaza numai ciolanul si sa scape tatucul dracnea de puscarie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus