Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Polițiștii sibieni au făcut trei descinderi în această dimineață la hoți din locuințe

Polițiștii sibieni au făcut trei descinderi în această dimineață la hoți din locuințe

În cadrul unei anchete mai largi, polițiștii sibieni anunță că au efectuat în această dimineață trei percheziții la hoți din locuințe.

Descinderile au avut loc în continuarea cercetărilor penale desfășurate într-un dosar privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Concret, la data de 19 decembrie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos  au identificat și au reținut doi bărbați în vârstă de 30, respectiv 39 de ani, domiciliați în localitatea Chirpăr.

”În cadrul investigațiilor din același dosar, în dimineața zilei de 20 decembrie, pe raza localității Chirpăr au fost efectuate trei percheziții domiciliare, cu această ocazie fiind găsite bunuri (televizoare, articole de îmbrăcăminte/încălțăminte, scule electrice, icoane) sustrase din șapte cabane de pe raza localității Cârțișoara, în perioada noiembrie – decembrie 2018”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.
Cei doi bărbați au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul  Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Mos Amnistie

Acum 5 ani

Ar fi fost frumos sa descinda imbracati in Mos Craciun.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus