Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Salvamontiștii intervin la Bâlea pentru salvarea unui angajat de la telecabină | Actualizare

Salvamontiștii intervin la Bâlea pentru salvarea unui angajat de la telecabină | Actualizare

Actualizare 2 Intervenția s-a finalizat cu bine în jurul orei 21.30. Nu a fost nevoie ca victima să fie transportată la spital.

Actualizare Salvamontiștii au ajuns la victimă, care este epuizată, dar în stare stabilă. Acesta a fost surprins de o avalanșă, declară Adrian David, șeful Salvamont Sibiu. Salvamontiștii îl vor coborî la Balea Cascada în condiții de maximă siguranță.

Știre inițială. Salvamontiștii din baza de intervenție Bâlea intervin joi seara pentru salvarea a unui angajat de la telecabina Bâlea care a încercat să coboare pe jos pe valea Balii. În urma efortului foarte mare depus, fiind epuizat fizic și afectat de temeraturile scazute, acesta a solicitat ajutorul salvamontistilor, spune Adrian David, șeful Salvamont Sibiu.

foto Salvamont România

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus