X
anunt k 7 k investment

Anunț de mediu

S.C. K&K INVESTMENTS.R.L.”, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul – Continuare dezvoltare proiect “Ansamblu comercial si spatii de servicii” aprobat cu HCL 316/2007, amenajari si retele exterioare, platforma parcare, drumuri de incinta, elemente de semnalistica, organizare de santier – municipiul Sibiu, Calea Surii Mari, DN 14, nr. 37, jud. Sibiu.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, in zilele de luni – joi intre orele 08.00 – 16.30, vineri intre orele 08.00 – 14.00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu.

K&K INVESTMENT S.R.L.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  miki maus

  Ar fi frumos sa depuna documentatia si in atasamentul anuntului din ziar…. Asta daca nu au de ascuns ceva. Doar au fost si alte proiecte mai transparente. Sunt interesat sa vad ce solutie are Primaria Sibiu in legatura cu accesul la aceasta investitie…. mai ales in legatura cu traficul cand este zi de targ

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Aer Bolnav

  Inutilii de la mediu….hello ! Nu va trece prin mintile alea seci sa faceti ceva cu rablele din trafic care baga boala in populatie ? Sau daca moare lumea de boli grave de plamani sau cancere ori atacuri cerebrale din cauza incompetentei voastre si nu se observa imediat nu se pune ? Voi va cam ocupati cu taieri de panglicu, spagi si alte activitati, habar n-aveti ce ar trebui sa faceti, impostorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact