Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Aterizare anulată pe Aeroportul Sibiu. Pasagerii au venit cu autocarul de la Timișoara

Aterizare anulată pe Aeroportul Sibiu. Pasagerii au venit cu autocarul de la Timișoara

Avionul care trebuia să sosească la Sibiu în cursul nopții trecute de la Munchen a fost deviat pentru aterizare pe aeroportul din Timișoara.

Cursa Munchen - Sibiu era programată pentru sosire la ora 00.55. Ea a fost deviată la Timișoara ”din cauza conditiilor meteorologice, respectiv vizibilității scăzute generate de ceaţă”.

”Pasagerilor le-a fost asigurat transferul la Sibiu cu autocarul. Din acest motiv a fost anulată și cursa Sibiu - Munchen programată pentru plecare la ora 06.05. Pasagerii vor fi rerutati pe cursele urmatoare. Precizăm că în cursul nopții cursa Londra - Sibiu a aterizat la ora programată 01.55”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

iarna nu-i ca vara!
Raspunde

McD

Acum 5 ani

..oare la Cluj nu se putea ateriza? ..era ceva mai aproape...dar daca si la Cluj erau aceleasi conditii, e bine si asa.
Raspunde

un cetatean

Acum 5 ani

Ca sa stiti povestea reala: am ajuns in Timisoara, ni s-a spus ca avem autocare asigurate pana la Sibiu pentru toti pasagerii. Am stat o ora si jumatate in Aeroportul Timisoara, fara ca cineva de la Lufthansa sau Aeroport sa vina si sa ne informeze cand apar autocare, daca ne e foame, frig, sete. A aparut intr-un final un autocar cu vreo 40 de locuri maxim, in conditiile in care noi eram 90 de pasageri + echipajul de la bord. S-or imbrancit oamenii mai ceva ca la sfintirile de biserici si cine a fost mai in forta s-a urcat in mini-autocarul lor. Altii, mai cu dare de mana au luat taxiuri pana la Sibiu. Restul am ramas ai nimanui pe acolo. Multumim Lufthansa si Aeroport Timisoara.
Raspunde

Alex

Acum 5 ani

Aeroportul Timisoara nu are nici o implicare in aceasta problema. Lufthansa este mereu mai fitoasa, a mai fost o cursa de a lor la Sibiu anulata saptamana trecuta, este foarte simplu sa nu-ti iei nici cel mai mic risc pe o gramada de bani de bilet. Asta in timp ce Wizzair zboara normal.
Raspunde

Daniel Burza

Acum 5 ani

https://www.airhelp.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus