Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ajută un copil dintr-un centru de plasament sibian să se bucure de Crăciun

Asociația de Poveste din Sibiu organizează o strângere de fonduri prin care își propune să le facă o surpriză de Crăciun copiilor din centrele de plasament din județul nostru. Este vorba despre o tură la patinoar și o mică petrecere pentru cei 170 de copii instituționalizați. 

Reprezentanții asociației îi încurajează pe sibieni să doneze cât pot pentru ca la micuții din centrele de plasament să poată veni Moș Crăciun nu doar cu cadouri dar și cu o experiență frumoasă la patinoar și o mică petrecere.

„De ce iubim sărbătorile de iarnă? Pentru că e perioada din an în care cu toții revenim acasă și petrecem timp alături de cei dragi. Ne dorim să le oferim și copiilor instituționalizați motive să aștepte cu drag această perioadă. Copiii au nevoie nu doar de jucării, de haine și de dulciuri. Ei au nevoie mai întâi de toate de iubire, de atenție și de experiențe care să contribuie la formarea lor”, spune Carmen Bucșa, din partea Asociației de Poveste.
Pentru ca Moș Crăciun să poată să le ofere o experiență de neuitat celor 170 de copii instituționalizați în centrele din județul Sibiu este nevoie de 15.300 de lei, bani cu care copiii vor fi duși la patinoar fie în Sibiu, fie în Cisnădie, iar apoi se vor bucura de câteva ore într-un loc de joacă cei mici și la Arka Park indoor cei mari.
„Vrem să le oferim amintiri de poveste despre distracție la patinoar și petreceri prin care să sărbătorească reușitele din anul acesta alături de prietenii lor, voluntarii asociației. Costul unei ieșiri la patinoar este de 40 lei pentru fiecare copil și include transportul la patinoar, biletul de intrare și taxa de închiriere patine. Pentru organizarea petrecerilor în afara centrelor de plasament costul este de 50 lei pentru fiecare copil, reprezentând transportul, închirierea locației, pizza, suc și tort”
De surpriză se vor bucura copiii din toate centrele, respectiv Orlat, Gulliver, Agarbiciu, Cisnădie și Centrul Maternal de la Princhindelul. Dacă vreți să faceți un gest de sărbători, puteți să faceți acest lucru intrând și donând pe site-ul atașat AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus