Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Cum va fi vremea la Sibiu în următoarele două zile

Cum va fi vremea la Sibiu în următoarele două zile

Meteorologii anunță ploaie, vânt și posibil ninsori în următoarele zile, în zona centrală a țării. La Sibiu temperaturile scad, ajungând în ziua de Crăciun la -1 grad Celsius pe timpul zilei. 

Vremea se strică puțin în următoarea perioadă, anunță meteorologii. La Sibiu avem un cod galben de vânt puternic în vigoare pe partea de sud a județului, până diseară la ora 21:00.

„În perioada 23-25 decembrie, vântul va continua să prezinte intensificări la munte, temporar cu rafale de 65...70 km/h, iar pe creste va depăși 80 km/h. Din a doua parte a zilei de luni (24 decembrie) vântul se va intensifica și în zonele joase de relief, îndeosebi din sud-vestul, centrul și estul țării, cu viteze la rafală, în general de 50...55 km/h”, se arată în buletinul meteo.
În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi în mare sub formă de ploaie, din a doua parte a acestei nopți. În zona de munte vor predomina ninsorile, iar pe parcursul zilei de mâine ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare și în zonele mai joase. Atenție mare, luni spre marți se va forma ghețuș.

Temperaturile vor fi în Ajunul Crăciunului de maxim 6 grade Celsius la Sibiu, în timp ce marți scad și ajung la valori negative. În ziua de Crăciun, maxima va fi de -1 grad Celsius, iar miercuri va crește din nou, dar numai la 2 grade Celsius.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus