X
comunicat instal electric

Comunicat finalizare proiect ”Diversificarea activității S.C. INSTALELECTRIC S.R.L. ”

header

 

COMUNICAT DE PRESA

Data publicării: decembrie 2018

COMUNICAT FINALIZARE PROIECT

”Diversificarea activității S.C. INSTALELECTRIC S.R.L. ”

Proiectul “Diversificarea activitatii S.C. Instalelectric SRL”, cod MySMIS 110737, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către SC Instalelectric SRL și are o valoare totală de 1.189.472,07 lei, din care 822.149,24 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.11.2016 – 31.12.2018.

Obiectivul general al proiectului este ”Diversificarea activității societății comerciale Instalelectric SRL prin demararea unei noi investiții în sectorul economic al sanatății și sportului, sector inovativ, cu tendința de dezvoltare tehnologica si valoare adaugata care sa fie competitiva la nivel european, adaptata cerințelor actuale de pe piața si sa respecte principiile dezvoltarii durabile si a egalității de sanse”.

In cadrul proiectului au fost create 5 locuri de munca si au fost achizitionate echipamente de fitness moderne.

 

footer instalelectric

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact