Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO . Iohannis, aplaudat la ieșirea de la slujba de Crăciun. ”Merry Christmas!” și ”Happy holiday”

VIDEO . Iohannis, aplaudat la ieșirea de la slujba de Crăciun. ”Merry Christmas!” și ”Happy holiday”

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat marți la slujba de Crăciun care a avut loc în biserica romano-catolică din Piața Mare a Sibiului. Alături de soția sa, fostul primar al Sibiului a salutat lumea care l-a aplaudat la ieșirea din biserică.

Cuplul prezidențial a participat, la fel ca în fiecare an, la slujba susținută în biserica ce poartă hramul ”Sfânta Treime”, din Piața Mare a Sibiului. Cei doi au intrat în biserică în jurul orei 10:00, transmițând urări specifice celor prezenți. "Sărbători fericite! Vă doresc tuturor Crăciun fericit cu linişte şi pace", a spus şeful statului, potrivit Agerpres. La finalul slujbei, numărul celor care îl așteptau pe Klaus Iohannis a crescut la câteva zeci, din rândul acestora fiind lansate și câteva aplauze. Președintele s-a îndreptat spre cei care îl așteptau pentru a-i saluta. ”Crăciun fericit vă doresc, cu liniște și pace în case. La mulți ani!”, a urat, din nou, Iohannis.

Printre cei care au dat mâna cu șeful statului s-a numărat și un turist din Israel, care după ce s-a prezentat a ținut să îi prezinte și soția. ”Happy holiday”, le-a urat Klaus Iohannis. De altfel, pe traseul său către mașină, Carmen și Klaus Iohannis au fost salutați și de alți turiști străini veniți la Sibiu. ”Merry Christmas!”, le-a răspuns președintele.

Klaus Iohannis petrece sărbătorile de iarnă la Sibiu, urmând a pleca la București doar în zilele lucrătoare. În Ajunul Crăciunului, președintele a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj dedicat celor care celebrează sărbătoarea creștină. ''Naşterea Domnului este o sărbătoare a miracolului vieţii şi o celebrare a bunătăţii, a compasiunii şi a generozităţii. Avem nevoie să ne reconectăm la aceste valori care ne aduc mai aproape şi ne fac mai solidari şi mai puternici. În spiritul acestor Sfinte sărbători, să avem grijă unii de alţii şi cu toţii de ţara noastră. Dacă suntem mai buni în fiecare zi, ne va fi tuturor mai bine împreună. Dragi români, oriunde v-aţi afla, vă doresc un Crăciun fericit, cu sănătate şi cu bucurii! La mulţi ani!'', a fost mesajul președintelui.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

HOP

Acum 5 ani

ce inseamna sa stii lb. engleza ,daca era cea din teleorman oare ce le spune turistilor straini?
Raspunde

carcotasul de serviciu

Acum 5 ani

Hop! Orice fraier, inclusiv teleormaneanca, stie sa spuna Merry Christmas! In traducere libera, Meri la crasma!
Raspunde

sibianul realist

Acum 5 ani

La ce l-au aplaudat?! Pentru ce merite?!
Raspunde

Eka

Acum 5 ani

Wow , ce articol , o adevarata piesa de rezistenta a jurnalismului din Sibiu. Presedintele Johanis a iesit din biserica precum Isus din templu . O mana de curiosi l-au asteptat iar El i-a binecuvantat. A fost chiar si un evreu si in marinimia sa El l-a raspuns la salut , precum Isus a vorbit cu femeia samariteanca. Un adevarat spirut european presedintele Johanis. Astept un articol la fel de palpitant despre cum a iesit presedintele din toaleta .
Raspunde

coco chanel

Acum 5 ani

Bine punctat! Dl. Johannis e duminica de duminica la biserica, iar asa-zisii jurnalisti il filmeaza si in felul acesta vedem si noi ce tinute neinspirate are doaman Carmen.
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Mda, normalitatea nu mai este demna de un articol...ia sa fi avut amanta tanara si sa mearga fara ITP la masina, aia da stire! ...pe placul votantilor latrinari....
Raspunde

TiTi

Acum 5 ani

sa vezi la anu, cind Klaus e la plimbare in munti cu 200 de fotografi comunisti dupa el, si ii taie o pisare................
Raspunde

pt. dna Lucia-Maria Cazan

Acum 5 ani

Nu sunteti bine informata. In centru locuiau, in special, oameni modesti, salariati in intreprinderile Sibiului. Sttiti si ce conditii aveau? Prin anii 80 inca mai existau bucatarii si bai comune. De multe ori, la usa unui apartament ILL existau 3 sonerii> Munteanu, Deleanu, Campeanu... Semn ca acolo locuiau 3 familii cu acces la baie si bucatarie. Or, in asemenea condtii, credeti ca preferatii regimului comunist se inghesuiau sa stea in centru?! Nu primeau apartamente si nu se puteau inscrie la construitrea unui apartament cu bani cei care nu aveau buletin de Sibiu pt. ca multi ani Sibiul a fost oras inchis. Mai mult realism si mai putina patima in apararea unor cauze despre care stim destule, dar nu vrem sa le recunoastem. Un An Nou fericit!
Raspunde

Ion Ionescu ot Ionești

Acum 5 ani

nici tălică. doamna făcea vorbire de case naționalizate, nu neapărat de alea de pe centru...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus