Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Postare virală din Oradea. Mai mulți polițiști îmbrăcați în supereroi au dat cadouri copiilor din spital

Postare virală din Oradea. Mai mulți polițiști îmbrăcați în supereroi au dat cadouri copiilor din spital

Patru polițiști din Oradea au preluat ieri din responsabilitățile lui Moș Crăciun și au oferit cadouri copiilor internați la Spitalul Municipal din oraș. Postarea apărută pe facebook a strâns câteva mii de aprecieri, relatează Digi24.

Anunțul despre acțiunea din dimineața de Crăciun a fost făcut de Sebastian Drimbe, un polițist cunoscut pentru că îi anunță pe șoferi unde se află radarul, fără a-i ierta însă dacă greșesc.

„Azi dimineață l-am oprit pe Moș Crăciun în trafic și, văzând că este foarte obosit, am continuat noi misiunea lui importantă. Ne-am dus la Spitalul Clinic Dr. Gavril Curteanu Oradea, ne-am echipat în supereroi și am vizitat copiii cărora le-am împărțit darurile Moșului și totodată le-am adus zâmbetele pe chipuri”, a scris, pe grupul INFO TRAFIC jud. BIHOR, Sebastian Drimbe.
politisti supereroi1

Sebastian Drimbe a jucat rolul Omului Păianjen, fiind însoțit la spital de Tudor Tripe (Superman), George Giurgiuman (Batman) și Ștefan Tudor (Iron Man)

În mai puțin de o zi, postarea despre gestul celor patru superoi a strâns peste 4400 de aprecieri.

 

Sursa: digi24.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus