X
ana lutghart tincu

TSTV cu Ana Lutghart Tincu, managerul Arena Platoș: ”Asociații acestui resort cred foarte mult și vor să dezvolte, să aducă din conceptul întâlnit în Austria”

Invitatul emisiunii de astăzi este Ana Lutghart Tincu, managerul Complexului de Schi și Snowboard Arena Platoș de la Păltiniș.

Posibilitatea dezvoltării sistemului existent de pârtii, mărirea parcării, evenimentele dedicate trecerii dintre ani sau noile tarife, sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul acestei emisiuni.

”Am deschis sezonul de schi la 1 decembrie și foarte bine a mers până acum. Ne-a ajutat un pic și vremea, am avut temperaturi cu minus și băieții au lucrat – mulțumesc lui Dumnezeu, zi și noapte ca să facă zăpadă! Nu știu dacă știe toată lumea, dar noi, ca să putem să producem zăpadă, trebuie să avem măcar minus cinci grade Clesius”, spune Ana Tincu, managerul Complexului de Schi și Snowboard Arena Platoș.

Pentru perioada Revelionului reprezentanții complexului Arena Platoș oferă, împreună cu partenerii lor, un pachet special de servicii, care combină schiul cu petrecerile în noapte.

”E un concept inedit în România, prin care oamenii schiază pe timpul zilei și petrec pe timpul nopții. Pot să combine partea de distracție cu sporturile de iarnă. Din 31 decembrie până în 2 ianuarie 2019”, mai spune Ana Tincu.

Managerul complexului Arena Platoș concluzionează că ”asociații acestui resort cred foarte mult și vor să dezvolte, să aducă tot mai mult din conceptul întâlnit în Austria”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  the one

  Daaaa…. exact ca in Austria! Dar nu in ceea ce priveste calitatea partiilor, a instalatiilor, etc… Mai degraba a preturilor practicate… 13 lei shotul de Jagger la apres ski??! Adica o scumpire cu 30% fata de anul trecut?? Asta da aroganta!
  Personal am platit si voi mai plati considerabil mai mult pt. matrafox, insa in locatii si evenimente net superioare celor de la Palti.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   rosu

   “…13 lei shotul de Jagger…”
   Te referi la Sir Michael Philip Jagger, la Jägermeister sau la Jagertee?
   Sa stim si noi, care nu merem la Arena Platos.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @@@

  Sa faca, sa faca! Uite asa au unde sa-si cheltuiasca banii parvenitii si imbogatitii trazitiei noastre! Da-ti-i cu jaggermeister si alte licori ca sa uitati unde traiti si de unde ati plecat…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    @@@

    Viata mea nu e nasoala, asa cum crezi! Jagermeister e o licoare pe care o beau toti adolescentii prin pubburi. Ma refeream si la alte licori… Cine merge la Arena Platos? Pasionatii? Nu, cei cu bani, adica si multi parveniti…Faptul ca nu schiez si nu frecventez astfel de locuri nu-mi face viata mai nasoala, dimpotriva, pot lua din viata numai ce e frumos si valoros, nu-mi pierd vremea cu nimicuri ca sa daiu impresia ca traiesc stralucit…Si la urma urmei nu se reduce totul la bani?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  Din pacate vise fara posibilitati reale…nu poti compara o culme a unui deal cu nesfarsitele partii din Austria. Stai 10min. la coada la teleschi si cobori in 25sec., posibilitati de dezvoltare a unor noi partii nu prea vad in viitor , avand in vedere inaltimea mica la care se afla partiile si faptul exista prea mult teren in zona cu pante mai abrupte ci poate doar pentru schi fond!!!..oricum ce este acum e ceva mai mult decat nimic si asta ne bucura, chiar daca preturile sunt aproape ca in Austria!!!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniel S.

  Doar un om prost poate sa compare Paltinis cu Austria. Pai in Paltinis se schiaza de la 1400m in jos iar in Austria de la 1400m in sus… Publicitate mincinoasa este acest articol. La Arena Platos poate fi cel mult o Scoala de ski.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  me345

  😂 iar ii dau gascanii astia cu dezvoltarea. Pai ce dezvoltare bă, ca partiile sunt pe un deal. Unde te dezvolti? Uzi iarba pana la Curmatura stezii ca sa luneci macar un km? Doamne cate aberatii publicita re. Daca vroiati austria, trebuia sa începeți cu minimul bunului simt vestic: o PARCARE, CARE SA NU MAI BLOCHEZE DRUMUL DE ACCES. Apoi, dupa ce faceti parcarea si nu mai blocați drumul spre partia aia mai normala, denumita Oncesti, puteti sa cugetati si asupra preturilor. Niste particele de 5-600m – nici pe departe 7-800 cum MINTITI – cine nu crede, si poseda un smart”fon”, sa integistreze si sa vada hotia, 85/zi. In conditiile in care, la Oncesti, partia dubla ca si lungime costa 90 ron, sa nu mai vb de vidra unde cobori 2.5 km cu 110 ron pe zi. Bataie de joc Platosu’. Drum blocat, nervi intinsi, parcare 0, altitudine mica, zapada slabuta, partii scurte, dar fite si “interviuri cu dezvoltare” de cateva ori pe an. Jenanti.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dan

  Sunt sigur ca si in austria drumul de acces catre statiune e blocat la prima partie. Cumparati terenuri si faceti-va parcare. Desi s-ar putea sa fie si asta o strategie:daca nu esti la prima ora in Paltinis, mai departe de platos nu poti sa mergi.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ciobotica Cucului

  Ar trebui sa faceti ceva cu pista mare ! Aia de langa chestia aia manelista care gazduieste si un telescaun. Sa cumpere cineva alea sau sa-i oblige pe comunistii care le-au mostenit sa faca ceva….

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dan Andrei

  Am fost duminică la arena platos cu 4 liceeni, am plătit cartela pentru o zi, după trei ture unui copil nu i-a mai funcționat cartela, când a mers să o schimbe i sa cerut 10 lei garanția. Nu mi s-a părut corect(această cartela a fost folosita 7 ani cum am aflat de la doamna) ca să plătească aceasta sumă pentru că nu a fost ruptă sau pierdută de copil. În condițiile în care acest copil a plătit 150 lei pentru cartelă și echipamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact