X
obag

Un brand Italian de modă pregătește deschiderea unui magazin la Sibiu

Brandul italian de modă și accesorii Obag, prezent în peste 50 de ţări, pregătește pentru 2019 extinderea în România, pe listă fiind și Sibiul.

Obag a intrat pe piaţa din România în urmă cu doi ani şi a ajuns la patru unităţi deschise de către compania Novelli Invest, care deţine şi masterfranciza pe plan local. Brandul are deja magazine în oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Pe lista de oraşe vizate pentru extindere se află Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova, Sibiu, Oradea, Târgu Mureş şi Iaşi, informează Zf.ro.

Investiţia într-un magazin Obag, care trebuie să aibă o suprafaţă de 50 mp şi este localizat în centre comerciale, se ridică la 70.000-90.000 de euro. Obag comercializează genţi, dar şi alte accesorii precum ceasuri sau ochelari.

În total, Obag are 220 de magazine în Italia, 195 în lume şi este prezent în 50 de ţări. Brandul a fost lansat în 2010 şi oferă consumatorilor posibilitatea de a-şi crea propria geantă în funcţie de garderobă sau personalitatea pe care le au.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrada Caraseala

  Din nou, marile orașe din tara ne vor privi de jos, cu invidie! La Sibiu sunt cele mai bune magazine cu cele mai bune și de calitate produse!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   coco chanel

   Cred ca glumesti sau esti ironica… Azi, n-am avut incotro si am intrat in magazinul Dumbrava…. La etajul II un anunt sugubat> in acest spatiu nu se face comert ambulant…. Hmmm… Pai tot comertul care se face in acel spatiu are iz de comert ambulant… Parca am fi in targul porcilor, doar ca preturile sunt mai mari si nu poti negocia… Ieri, am fost la Brasov… Am intrat in magazinul Star, fostul lor magazin universal. O placere, numai branduri renumite, totul aranjat cu gust…. Preturile destul de maricele, dar vorba aceea: dai nu ban, dar stii ca face… La noi…

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    doar coco

    Dumbrava… vechea pela a comertului comunist sibian. Probabil a fost mostenita de vreun vechi aactivist PCR care “face bani”, in stilul pe care-l poate intelege.

    Sandramaua aia trebuia ori daramata ori reinventata de mult, ca e o rusine…. Probabil si targul de oi din Astana arata mai bine.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Boer Mitruta

  O sacoșă de cauciuc nu poate fi numită geanta.
  Ce accesorizare să îi dai că oricum doar cu încălțăminte sport poate fi purtată, nicidecum în club sau restaurant cu încălțăminte elegantă.
  Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact