Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Accident la Axente Sever. Copil de 2 ani lovit pe trecere

Accident la Axente Sever. Copil de 2 ani lovit pe trecere

Un tânăr de 25 de ani și un copil de doi ani purtat în brațe au fost loviți de un șofer neatent chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs pe DN14, în Axente Sever, iar șoferul care i-a lovit este un clujean de 28 de ani. Copilul a căzut pe carosabil în urma accidentului și a fost transportat de urgență la spital. Un echipaj SMURD al ISU Sibiu a intervenit la fața locului, pentru acordarea asistenței medicale. Copilul este conștient, stabil, speriat ca urmare a căderii din brațele tatălui, după ce au fost loviți de autoturism. 
Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

wick

Acum 5 ani

soferul e vinovat daca e pe trecere accidentul..ok...dar tu, cu un copil mic, in brate, nu te asiguri....mult succes. de cand fff multe accidente pe trecere sunt mediatizate peste tot si totusi inca lumea e lovita, pietonii cred ca sunt mai mult decat inconstienti si prea siguri ca daca sunt pe trecere sunt protejati de alte forte. treci cand s-a oprit.. si nu v-a mai fi niciun accident niciodata niciunde in tara...fff greu de facut
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus