Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Mașină vandalizată în Sibiu pentru că șoferul a parcat greșit. Autorul riscă închisoarea

Mașină vandalizată în Sibiu pentru că șoferul a parcat greșit. Autorul riscă închisoarea

O mașină a fost vandalizată noaptea trecută pe aleea Streiu din Sibiu după ce șoferul a parcat greșit, blocând accesul mai multor locatari din zonă.

Pentru a se răzbuna, unul dintre locatarii nervoși a luat un spray de culoare neagră și a ”vopsit” mașina de jur împrejur. Gestul a fost lăudat și apreciat de mulți alți sibieni, în vreme ce alții au condamnat decizia de a distruge un bun personal.

49123143_540291703115021_6694533947675639808_o

”Bravooo,trb lasat sa se vada nr.a doua oara sigur e mai atent!”.

”Își revenea și dacă ii ridica mașina... Sunt acțiunii mult prea extreme... Și distrugerea se lasă cu niște consecințe nasoale... Încet încet se umple orașul de justițiari”

”Infracțiune. Fapta se încadrează la distrugere de proprietate conform codului penal. Sper ca proprietarul (e drept că a parcat ca un BOU) să depună plângere. Bravo celor care aplaudați astfel de fapte! Ce sa zic.. poate îi dați o medalie vandalului”.

”Azi dimineață la ora 04:00 era acolo ,nu am putut ieși cu mașina de el ,e cale de acces , noi plătim locurile de parcare ,x și y parchează unde au chef ,se gândesc doar la ei !!!!”

”Respect vandalului. huo comunistilor care il condamna. asa se face ai in vest numa ca acolo lumea e civilizata nu ca in babuinia”.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că dacă proprietarul mașinii depune plângere, polițiștii vor deschide un dosar penal pentru distrugere. Conform Codului Penal, ”Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ... se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 ani sau cu amendă”.

Sursa foto: Facebook Tamponari si avarii in parcare SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

23 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Livian Ciobanescu

Acum 5 ani

Analfabetismul sibian proverbial razbate din toate comentariile postate! Dar e bine ca suntem mandri la noi aicea... Mai vindeti din oi si cumparati niste carti, babuini gretosi!
Raspunde

vasile

Acum 5 ani

Lucian Ciobanescu - Problema nu e noua, Voi astia de mai jos de Turnul spart aveti impresia ca daca veniti la Sibiu totul vi se cuvine, Parcati aiurea, faceti accidente, etc. Normal ca Sibienii sau saturat de asemenea acte de indisciplina si isi mai pierd si controlul. Clar a exagerat !! Cat despre Babuini, uitate la tine. Daca tot te dai mare ca ai carti, ar trebui sa ai un limbaj mai elevat. Dar e un fas doar de suprafatak, pe dedesubt si tu esti exact ca in descrierea facuta de tine... Citeste comentariul tau si intelegi.
Raspunde

Levente Babuinescu

Acum 5 ani

Nu e analfabetism, e frustrare ca unii naveniti n-au nici o regula, se comporta ca la ei la sat, de unde au iesit. Parcheaza "unde au chef", ca nu le pasa. Eh, uite ca mai sunt si cate unii care se mai si enerveaza rau pe chestia asta. Daca era in SUA, era foarte probabil sa il astepte cu pusca vreun locatar, deci sa nu exageram.
Raspunde

Erlkonig

Acum 5 ani

no meri cu cercu inapoi la vale, de unde-ai vent, ca nu te-o chemat nimeni
Raspunde

Sibian

Acum 5 ani

Jurnalism de cea mai buna calitate. Felicitari .
Raspunde

Sibiul in realitate

Acum 5 ani

Cultura si traditiile milenare sibiene se fac din nou simtite. Dupa plecarea sasilor si inmultirea necontrolata a romanilor, Sibiul a ajuns cea mai abjecta impreunare a ciobanilor autohtoni si a descultilor din sud! Nu meritati cladirile istorice lasate de sasi si austro-ungari!
Raspunde

ss

Acum 5 ani

cu siguranta va fii mai atent data viitoare...totusi trebuia sunat la ridicari auto
Raspunde

Moș Crăc-ion

Acum 5 ani

Noaptea nu ridica nimeni oe gratis mașina, trebuia sunat la pompieri sau salvare... Ca poliția e inutilă.
Raspunde

cititoarea fidea

Acum 5 ani

este foarte foarte foarte grav ce spun polițistii. Pedeapsa este de la TREI (3) LUNI LA 2 ANI SAU amenda. Daca ei spun ca pedeapsa incepe de la o luna e grav.
Raspunde

Parcare de BOSS

Acum 5 ani

Se umple de justitiari ? Mai degraba se umple de cocalari care nu respecta nici o regula de bun simt. Parcheaza ca la ei acasa, la Teleorman sau de pe unde vin, pe spatii verzi, in fata portilor, pe trotuare, ca le e lene sa caute un loc de parcare putin mai departe. Sunt prea comozi, deci e normal sa se mai intample si asa ceva, la cati tarani parcheaza aiurea. Nu ca ebine ce s-a intamplat, dar totusi... ar trebui sa fie toti mai atenti. Poate oamenii aia blocati de taran, au diferite conditii acasa... nu isi permit sa astepte masina de ridicari, spre exemplu, poate sunt bolnavi, poate au alte urgente, etc. Dar nu se gandesc taranii care parcheaza la treburile astea, ei se gandesc doar la fesele lor comode, care nu se pot deplasa 50 m.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

S

Acum 5 ani

E doar un Logan, ce plângere penala?
Raspunde

Z

Acum 5 ani

Un băiat care ştie cum se deschide o portieră, problemă rezolvata..
Raspunde

Bubulina

Acum 5 ani

parca voi ati uitat ce este o prastie........... cu aia se resolva multe probleme
Raspunde

V

Acum 5 ani

Faci parte din acea categorie?
Raspunde

Cioricliul Albastru

Acum 5 ani

Nu este frumos ce sa întâmplat , dacă erau băieți deștepți puneau mana de la mana ar fi chemat o platformă o ridicau frumos și o duceau Intr o parcare cu plată și o lăsau acolo până dădea prostul de ea și trebuia să plătească sa o scoată de acolo , sau o lăsau in poarta la ridicări auto .
Raspunde

Micu Marius Georgian

Acum 5 ani

Dezaprob in principiu orice tip de vandalism, huliganism, etc. Dar trebuie sa recunoastem ca incepem sa avem o problema cu tot mai multi conducatori auto care nu respecta nici un fel de lege. E grav ca am inceput sa ne facem singuri dreptate. E grav ca nu avem incredere in autoritati. E grav ca nu cunoastem cum sa ne adresam sistemului astfel incat cei care gresesc sa plateasca. Pe de alta parte mi-ar placea sa devin personajul din filmul "Masca" si de maine sa plec la shopping, de exemplu, cu vreo 2 tuburi de spray la mine. Sunt convins ca le-as termina foarte repede...e plin de masini parcate cu nesimtire pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati. Nu scrie nicaieri in articol daca posesorul masinii a fost amendat pentru parcare neregulamentara...
Raspunde

Oreste

Acum 5 ani

Dacă am avea Politie (ambele) care să își facă treabă pt care e din ce in ce mai bine remunerată nu am mai avea nevoie de "justițiari". Așa nu rămâne decât să salutăm pe cei care fac ceva împotriva șmecheriilor de genul ăsta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus