Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Impotriva lui Bata, in Cupa

Baschetbalişti sibieni vor înfrunta în Cupa României echipa fostului căpitan al CSU, Cristian Crăciun. CS Otopeni va „sta în calea” sibienilor în drumul spre performanţă. Fostul jucător al grupării de pe Cibin, „Bâtă”, a declarat pentru Turnul Sfatului că aşteaptă cu nerăbdare meciul împotriva fostei sale echipe „Sper să câştigăm noi, mă bucur că jucăm cu CSU este un motiv în plus să demonstrăm că suntem mai buni. Eu văd un meci ca oricare altul însă o să am un plus de emoţii că joc împotriva fostei mele echiope, chiar în sala unde am jucat atâta timp”.
Crăciun este optimist şi în privinţa atitudinii fanilor CSU „Cred că fanii mă vor primi bine, cu siguranţă nu mă mai vor aplauda la fiecare coş ca în trecut, însă nu aştept înjurături din partea lor. Echipa în momentul de faţă nu mi se pare foarte periculoasă. Ce jucători au mai rămas de anul trecut, Calotă, restul sunt rezerve sau nu au mai jucat de mult timp”, a spus Cristi Crăciun, jucător la CS Otopeni. Programul celorlalte meciuri din Cupa României este următorul: pe 19 şi 23 septembrie: CSU Asesoft vs CSU Braşov; CS Tg. Mureş vs CS Dinamo Bucureşti; CS Gladiator Cluj Napoca vs Gaz Metan Mediaş; CSU Cluj Napoca vs CS Energia Rovinari; CS ELBA Timişoara vs SCM Craiova; CSM Oradea vs CSM Bucureşti; CSU Piteşti vs BC Târgovişte; CSU Sibiu vs CS Otopeni

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

.

Acum 14 ani

In urma tragerii la sorti din data de 24.08.2009, primul tur al Cupei se va juca astfel : Tur Preliminar Marti 15.09.2009 un tur preliminar pe teren neutru CS Otopeni - BC CSS Miercurea Ciuc CSU Atlassib Sibiu - cu invingatoarea meciului din 15.09.2009 conform frbaschet.ro
Raspunde

fan

Acum 14 ani

Bata asta se crede vreun "monstru sacru"?El ce era:o rezerva.Toti anii astia incare a fost la noi n-a fost decat o ....rezerva.Probabil,pt atmosfera din echipa,e cel mai bine ca a plecat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus